julcsi futás

2013.04.02 Kedd, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

12.6 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Nekem nagyon elegem van már az esőből. Az egy dolog, hogy mindig, amikor a Bikás parkba megyünk, esik, ez még beleférni, mert hát havonta egyszer megyünk oda, na de hogy a vasárnapi verseny után ma is ilyen undok idő volt, ez igazán nem szép dolog. A VTM után igazán megérdemeltünk volna egy kis jutalomtavaszt!!!

Az időt sem tudom, én a bemelegítés (1 infopark kör + a Bikás parkhoz odafutás) után elfelejtettem elindítani az órámat. Noncsa mérte ugyan, de nem nagyon akartam elhinni, amikor azt állította, hogy a parkbeli 6 km-t 24 perc alatt tettük meg. Végül valahogy előbányászott az órájából további 3 percet, így már hihetőbb azért dolog. 

Matyinak megígértem, hogy hosszú edzésbeszámolót írok, hogy reggeli mellé legyen mit olvasnia, szóval igyekszem kitenni magamért. Eszembe is jutott valami jó is a mai napról: új leányzó érkezett gepárdos edzésre, Dóri személyében! Tetszett neki az edzés, csütörtökön is jön :)(Sőt ha jól láttam volt egy új srác is, de róla semmitse tudok). Viszont hiányzott Csilla, Liza és Helga, elég foghíjas volt a lánycsapat nélkülük (Zsókát azért nem említem, mert ő igazoltan hiányzik.)

Na de most nem erőlködk tovább, ez a mai edzés nem volt olyan eseménydús, hogy ennél többet lehessen értelmesen írni róla, inkább frissítgetem kicsit a futóműves honlapot, szóval ha valaki olvasnivalóra vágyik, ajánlom figyelmébe az alábbi linken a versenybeszámolókat ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 12.6 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Noncsa képe

Noncsa 4110 napja

és én is, főleg, ha rólam is szól:))

Gebregab képe

Gebregab 4110 napja

Én is a lelkes olvasótáborodban vagyok, csak jelzem... :) csak én elalvás előtt művelődök :))

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4110 napja

Eseménydús vagy sem........., de klassz volt. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!