zozo.m futás

2013.03.30 Szombat, 06:54:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:50:48

Távolság

17.66 km

Tempó

06:16 p/km (9.56 km/h)

Pulzus

Átlag
132
Minimum
0
Maximum
146

Edzésleírás

Mit is írjunk?:)


Kezdődött, hogy negyed 7 kor ébredeztem. Félre már az alapvető szükségleteimet végeztem el. Ezekután meg sem fordult a fejembe, hogy visszafekszek, vagy 9 kor kezdek el futni. 

Hiszen addigra be is fejezem. Fogtam felöltöztem - már ez nehezemre esett, így március végén, ennyire beöltözni. Elindulás is egy külön hacacáré volt. Nekem se volt hozzá kedvem, a GPS sem akart 100%-ról átfordulni, hogy na akkor start. 

Ezért rányomtam, majd útközben pontosít. Terv könnyed tempóban 1:50:00 futás. (Igazából eldöntöttem, hogy 3+1 tempót fogok "gyakorolni". Ma szó szerint az idézőjeles történt, hiszen a mainak csak a km és az ezzel eltöltött idő számított. A másik két tempót még meg kell határoznom, egy szebb időben). 

Az edzésre vissza, nagyon nem volt kedvem elindulni. A külső körön kezdtem meg a futást, ahol a "pesti oldalon" elkezdtem érezni minden lábrészemet. Rájöttem, hogy a "futópálya" a hibás, ezért a másodikat már belül futottam. Jó 10 kili után kezdtek a lábaim kijózanodni így onnantól kezdve ez a hatalmas sebesség egyre jobb érzéseket keltett bennem. Magyarul addig kicsit szenvedős volt. 

Futás köben találkoztam Süniék edzőjével is, aki bringán körözött le párszor. :) A második kör után úgy számoltam, hogy a Paláig még elfutunk aztán fordulandusz. Gyurilaknál még egy kör és a lámpához érve már csak egy percem volt. Mivel kényelmesbe is mentem haza, így megcsúsztam 48 mp-cel. 

Viszont tényleg jót tett a lábamnak, plusz kicsit ismerkedek még az órámmal hiszen így még nem adtam neki ki feladatot. Jelesre vizsgázott. :D 

Köszönöm egészségem, mely az életem ajándéka!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:50:48 17.66 06:16 9.56 0 0 146 132
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

DoraZs képe

DoraZs 4096 napja

Majd ha ténylegesen megérkezik a tavasz, visszatér a futókedved is! :-)

dilisuni képe

dilisuni 4096 napja

Egészségedre! (nagyon hiányoltalak az élméányfutáros edzésről, még Gyuritól is kérdeztem, hogy miért nem gyüttél... de most már tudom a választ ;))

retisonic képe

retisonic 4096 napja

A 3 +1 tempó egészen pontosan micsoda? Azért persze egs!

galagyuri képe

galagyuri 4096 napja

Egeszsegedre! Kulonos egy edzes!

Felszerelések

Adidas Duramo 4 Mens