julcsi Úszás

2013.03.29 Péntek, 06:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

2 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Délután zh iratás, este pedig zh javitás, igy nem szeretném este az időt futásra "pazarolni", viszont ahhoz sem éreztem elég energiát, hogy a tegnap este után ma hajnalban futni menjek, igy hát maradt az úszás. 

Igazából ma nem esett nagyon jól, valahogy nem sikerült igazán belefeledkeznem, mint néha, folyton az órát néztem, meg azt, hogy a többiek épp hol járnak, el kéne-e engedni őket vagy sem, nem hátráltatok valakit, stb. Azért csak végigúsztam az 1 órát, igyekeztem gyorsban is minél többet úszni, a végén már magamhoz képest egész könnyedén ment :)

Úszás után szauna, aztán irány az öltöző, ahol a múltkori szaunás-csacsogós néni szórakoztatta a jelenlevőket. Igazából ő a másik helyiségben volt (2 öltöző van), de tisztán lehetett hallani nálunk is minden szavát: ő úgy szeret úszni, mindig is járt úszni, gimis korában is, egyetemistaként is, aztán 25 év kimaradt, de most megint jár, és úgy élvezi! Ilyenkor reggel úszás után, amikor hazaindul, olyan könnyednek érzi magát! Olyan, mintha megivott volna egy feles Hubertust! (Én itt kis hiján hangosan felkacagtam, de sikerült türtőztetni magam). És most nem lesz jó, 3 napig nem jöhet, akkor majd tornázni fog, de azt nem szereti, azt csak 20 percig csinálja, aztán megunja. Ezen a ponton a beszélgetőpartnere (bár a hallgatóság talán jobb kifejezés ebben az esetben) elkészült az öltözködéssel, és kimenekült az öltözőből, nekünk is épp csak odakaffantott egy viszlátot. Úgy látszik, nem mindenki találja olyan szórakoztatónak a szaunanéni csacsogását, mint én.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 2 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

necromedve képe

necromedve 4114 napja

Megértem a nénit, ezzel én is pont így vagyok, csak 10 perc után unom el a tornát, nem 20. :)))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!