julcsi futás

2013.03.28 Csütörtök, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:34:00

Távolság

18 km

Tempó

05:13 p/km (11.49 km/h)

Edzésleírás

Vannak napok, amikor egyszerűen félrecsúsznak a dolgok. Na nem nagyon, épp csak annyira, hogy még jót lehessen nevetni rajtuk. Szóval ez a mai nap pontosan ilyen lett. Már nap közben is volt egy-két intő jel, de azt még egész jól átvészeltem, na de a futás! Először is sikerült hasra esnem: épp vágyakozva bámultam befele egy hangulatos kis kávézóba, amikor a semmiből a lábam előtt termett egy lépcső, én meg paff, hasra vágtam magam. Igazából szerencse volt, hogy épp felfele futottunk meg lépcső is volt, így legalább nem zuhantam nagyon, a nadrágom is túlélte, a térdemen a bőr kevésbé, igaz, ezt már csak a BEAC-on állapítottam meg. A többiek jobban meglepődtek, mint én, főleg Gergőék mögöttem, mondjuk látványnak nem lehetett utolsó, amit műveltem, de én már hozzá vagyok szokva az efféle elkalandozós esésekhez.

Több esés már nem volt, bár párszor lett volna még esélyem rá, például amikor a lábam alá szalad egy állítólagos görény! Én nem láttam, mi volt az, csak egy kicsi kutya méretű dolog szaladt elő valahonnan és rohant be egy kocsi alá, de ezt pont akkor tette, amikor Csilla és én a kocsihoz értünk. Én próbltam nagyobbat lépni, mert hát azt sem tudtam, mi történik csak valami fura motoszkálás hallottam, de nem sikerült átugrani, helyette viszont belerúgtam egy nagyot szegény állatba. 

Hazafele a bringán is alakítottam (kesztyű a táska mélyén, kezeim lefagyva, lámpát elfelejtettem feltenni, stb), szóval azt hiszem mindenkinek jobb, ha én most inkább rögtön el is megyek aludni. (Még a végén kárt tennék Schmetterlingben.)

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:34:00 18 05:13 11.49 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Gebregab képe

Gebregab 4114 napja

Miből maradtam ki... :)

nasilla képe

nasilla 4114 napja

Nagyon eseménydús éjszaka volt...:) Pihenj egy nagyot :)

Noncsa képe

Noncsa 4115 napja

Jóéjt:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!