Miska85 futás

2013.03.23 Szombat, 07:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

06:39:21

Távolság

40.51 km

Tempó

09:51 p/km (6.09 km/h)

Edzésleírás

Dél Börzsönyi Kilátások 40,Marcival. Nehéz szavakba önteni mekkora hőstett volt ez valójában és mennyire kemény legények vagyunk:) Az eddigi legdurvább teljesítménytúrám, hosszban és szintkülönbségben is.

Na és persze ezért kellett a legkorábban felkelni: 5kor csörgött az óra, n7 Marciéknál voltam, n8-ra pedig már Zebegényben. Normális ember ilyenkor még alszik szombat reggel. Vagy épp lefekvőben van az előző napi buli után. Mi pedig f8-kor elindultunk és a nehéz terepre való tekintettel a 6 órás célt tűztük ki magunknak. Az eleje nagyon combo volt, a Szent Mihály hegy körül ment a hullámvasút. Mire a Hegyes-tetőre értünk, letudtunk 735 méter szintet, szűk és meredek ösvényeken, ám az órához képest sem álltunk jól. Innentől viszont haladás volt, jöttek a jobbnál jobb km-ek. Az út széles volt és kopogott, többnyire enyhén lejtett, tehát kiválóan futható volt. Vissza is hoztuk a hátrányunkat és féltávnál 3 óránál toltuk be a zsíroskenyereket. Amúgy az ellátás és a szervezés 10/10 pont. Ekkor voltunk a csúcson, jól áltunk és jó erőben is voltunk még. Szintben is letudtuk a kétharmadást már, tehát úgy gondoltuk, hogy a könnyebik fele van hátra. Viszont a hőmérséklet átváltott enyhe negatívból enyhe pozitívba és ez keresztül húzta a számításainkat, kezdődött a dagonya. Volt, amikor csúszott, volt amikor cuppogott és volt amikor beragadtunk. Keveset tudunk innen futni és az egyensúlyozgatások többet is vettek ki belőlünk. Így esett, hogy 40 perccel elmaradtunk a céltól. Hogy ez mégis mennyire jó a körülményekhez képest, azt az utatja, hogy mi voltunk a 40 km-es táv 4. és 5. helyezetje. A végén nagyon elégedetten majszoltuk a lekváros tésztát a zebegényi suli udvarán.

Tehát szervezés respect, Marcinak köszönet a társaságért és egy szárazabb esztendőben még vissza kell térni és 6 óra alatt letolni!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:00:00 40 09:00 6.67 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!