julcsi futás

2013.03.19 Kedd, 16:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:55:00

Távolság

11.2 km

Tempó

04:55 p/km (12.22 km/h)

Edzésleírás

Mivel ma Normafa van a gepárdos edzésen, ezért én nem mehetek :) Egyrészt mert a maraton előtt az sok lenne :P, másrészt meg a Normafa-átok miatt. Ha én ott vagyok, a többiek tuti nem jutnak fel a Normafára!

Úgyhogy akkor az volt a haditerv, hogy mindenképp világosban kéne menni, főleg hogy dél körül már láttam, hogy itt bizony se híre se hamva a tegnapi randa időnek, helyette szikrázó napsütés és jóidő! Úgyhogy 4 óra 10 perckor összeakoltam a munkahelyen, és elindultam hazafelé, úgy számolva, hogy kb 5-kor elindulok, és még pont megúszom a sötétedést. Aztán a Lágymányosi híd kellős közepén találkoztunk Józsival :), ő már futott, és mondta, hogy ha én is csatlakoznék, akkor gyorsan menjek haza, öltözzek át, és megvár. Így történt, hogy 4:45-kor már futócuccban szaladtam le a lépcsőn, és becsatlakoztam Józsi hosszúfutásába. Tőlem visszamentünk a Lágymányosi-hídhoz, ott át Budára, Szabadság-híd, a Duna-parton vissza a Müpáig, aztán vissza a Borárosig, és a Mester utca felé haza. 

Az idő csodálatos volt, sütött a nap, végre, a tegnapi locspocs után el se akartam hinni, hogy máris itt a tavasz megint! És ugyan fújt a szél, de ez sem zökkentett ki (legalább havas-jeges vizet nem fújt az arcomba, a múlt hát után ez is értékelendő!)

Különösen szépek voltak a fehők ebben a napsütésben, nem győztem mutogatni mindenfelé, hogy "nézd ott milyen szép!", meg "az is milyen gyönyörű!"

Szeretem a tavaszt! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:55:00 11.2 04:55 12.22 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Noncsa képe

Noncsa 4124 napja

Pedig új útvonalon mentünk, a legközelebbin már nem engedünk nemjönni!!!!:))

faxau képe

faxau 4124 napja

mos'már marad6na a tavasz...

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4124 napja

Dettó... :)) és Egs. 

Itt is szép idő volt. Gyönyörű naplementénk volt ma. Nekem Józsi helyett Ildikó volt . ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!