julcsi futás

2013.03.15 Péntek, 09:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:00

Távolság

9.3 km

Tempó

05:23 p/km (11.16 km/h)

Edzésleírás

Csak nem hagyom magam! Ugyan kicsit hosszabbat terveztem, de aztán eltököltem az időt itthon (de legalább hasznosan, egyrészt frissíthettem a futóműves élménybeszámolókat, aztán havat takarítottam a folyosón, és válságértekezletet tartottam anyával telefonon. Szegényt egyébként elég hamar leráztam, azza a felkiáltással, hogy nekem mostmár tényleg indulnom kell futni. Erre ő csak annyit fűzött hozzá, hogy "Hülye!".

Amikor elindultam, meg is lepődtem, milyen nagyon kellemes futni. Az utak sokkal jobbak voltak, mint tegnap, nem volt olyan csípős a szél, inkább hó volt, mint latyak, egy-két kutyasétűltatón kívül senki sincs az utcán, igazából szeretem én az ilyet! Szóval kifejezetten jól éreztem magam - mindaddig, amíg el nem értem a Lágymányosi-hídhoz. Olyan szél fújt a Duna mellett, hogy már-már visszafordultam. De azt tartotta bennem a lelket, hogy milyen jó lesz, amikor a Cetnél megfordulok, micsoda hátszelem lesz! És így is lett! :D Viszont a Petőfi-híd utáni részen, ahol eleve elég rossz az út, egy helyen benéztem egy kb 5 méteres pocsolyát, olyan színe volt, mint a járdánk szokott mindig, és belegázoltam, bele a kellős közepébe, és minimum 3 lépés volt, mire kiértem belőle, hát, nm voltam valami boldog. :P

Na de összességében örülök, hogy elmentem, annyira nem is volt rossz, mint ahogy először gondoltam volna :). 

Ja és a végére itt egy kis igazi március 15.-zene, csak hogy adjunk egyet az ünnepi hangulatnak! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:50:00 9.3 05:23 11.16 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4128 napja

Grat. :)

Noncsa képe

Noncsa 4128 napja

Hát olyan mintha te valahol egész máshol futottál volna...na jó az Pest...nálunk brutál idő volt..igaz csak lakott területen kivűl..

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!