Boszi72 futás

2013.03.09 Szombat, 07:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:51:56

Távolság

43.91 km Szint: 1340 m

Tempó

08:01 p/km (7.49 km/h)

Pulzus

Átlag
137
Minimum
89
Maximum
156

Edzésleírás

Márciusi emléktúra 48 tt.

Új útvonalon, indulás Szentendréről. Iszonyat köd szinte végig, sok sár, vízben álló talaj, Dobogókőn még vastag olvadozós jég, ja, és kb. 8-10 patakátkelés. Egy része a T100 visszafelé, az ominózus patak most kifogott rajtam, billent a kő és bokáig merültem mindkét lábbal a jeges vízben, de utána a hóvirágba borult hegyoldalak kárpótoltak, mosolyra is húzódott a szám. Régen láttam ilyet, talán 3 éve Jucival.  Dobin beszakadt alattam a jég, ott is vízbe merült a jobb lábam.

Futottak utánam és felém kutyák, és Pszentkereszt környékén egy ló. Meglátott és elindult felém lépésben, majd gyorsított. Barátságosnak tűnt, de nem volt felszerzámozva, én féltem tőle, így bementem a bozótosba. Hiába, mostanság vaddisznókra specializálódtam, a lovak még nem kerültek a látókörömbe. :-) Az itinerben volt hiba, de hallgattam a belső hangra és útmutatást kértem. Volt kis kavarás és nagyon sok útkeresés, ennek oka, hogy jártam olyan szakaszokon, ahol eddig még soha, jelzés hiány elágazásokban és a túra végén Csobánkáról a sárga valami katasztrófa volt, egy idő után jel nuku, lovasokat kérdeztem, de utána is többször az ösztönömre hallgatva haladtam. Eddig sem szerettem Pomázra futni, ezután sem szeretem az oda vezető utakat.

Összességében erő szempontjából jól ment, volt kb 1 óra alulcsipogás, a lejtőkön óvatosra vettem a figurát. A pálya egyébként izgi, főleg olyan 30-ig nagyon sok sunyi emelkedő volt, épp hogy szintes, de dolgoztatott. A pontok nagyon későn nyitottak, 6-ból 3 pecsétem volt, de volt, ahol kb 2,5 órát kellett volna várnom. Az idő félig nettó, félig bruttó.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:51:56 43.91 08:01 7.49 1340 89 156 137
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

-Mariann- képe

-Mariann- 4114 napja

Azta, ez nagyon kalandosra sikeredett! :)
Gratula hozzá!
(Elkezdtem pótolni az edzésbeírásokat, még van egy kisebb luk, betömöm a napokban. :D)

lapiszorny képe

lapiszorny 4116 napja

Ügyes vagy !!!
volt már vaddisznó, ló .... mi lesz a következő? :-)

gratu....szépen toltad!!

kkoos képe

kkoos 4116 napja

Egyszer körül fogott két ló, lovasok nélkül voltak szabadon a Tétényi fennsíkon, az egyik előről a másik hátulról, nagyon megijedtem, aztán mikor a mögöttem lévő lágyan megbökött az orrával akkor leesett hogy csak barátkozni akarnak, utána gazda is előkerült egy lovon :)

Ilyenkor nagyon szép a Pilis, tele van hóvirággal, jó pihenést Boszi!

gergő képe

gergő 4117 napja

jó kis túra volt ez, néztem én is, csak a logisztika volt fura..keményen nyomod, megvan az eredménye!! mondjuk ez a lovas sztori, elég ijesztő :) jahh és vízben gázolás volt nekün kis gazdagon, ügyes vagy!!

nedus képe

nedus 4117 napja

Szépen nyomtad !!!  Nagyon kemény vagy , és , hogy egyedűl nyomod.... !!!! Hajrá tovább !!! Szurkolok !!!    :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!