Rékucc futás

2013.03.07 Csütörtök, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Távolság

13 km

Tempó

06:55 p/km (8.67 km/h)

Edzésleírás

Gepárdos edzés

Hajnival, és egy másik lánnyal futottunk jórészt együtt, meg az első infópark körre még Ági is csatlakozott. Egyikünk sem tudta az utat a Naphegyre, így miután lemaradtunk, jórészt a járókelők információira hagyatkozva próbáltunk eljutni a mai edzés színterére. 

Mi erre jártunk:

http://www.gmap-pedometer.com/?r=5843045

 

Az első lépéstől kezdve a végéig most nagyon nehezen ment a futás, pedig lassan mentünk, pulzus is elméletileg rendben volt, 160 alatt.. de vhogy nem ment. Fáradtak a lábak, talán még jobban, mint kedden. 

A Naphegy tetején úgy is döntöttem h kész, nekem ennyi elég volt, így is kihívás lesz visszafutni a BEACra, otthagytam a lányokat, elindultam lefelé... és erre kiket látok, vágtató gepárdokat!! Megvannak, éljen! Visszafutok, összeszedem Hajniékat, aztán betársulunk mi is a dombozásba. Szarul megy, de úgy néz ki ma ez van.. 

A végén kicsit nyújtunk, aztán elindulunk vissza, komolyan gondolkodtam vmi buszon, villamoson, bármin, annyira lehetetlennek tűnt h saját erőből én visszaérek... 

Aztán vhogy Hajni mellémkerül, nagyjából tartom vele a lépést, szerencsére nem hagy ott, lassan megyünk, de fáj az egész, tisztára mint Szálkán volt a futás.... minden második gondolatom h én ezt abbahagyom, sétálok, vagy vmi... De vhogy mégis megyünk, nem állunk meg, csak a BEACnál.. :) 

 

Banyeg... csak sikerült visszafutni... úgy néz ki h még meg tudom lepni magam... :) 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 13 06:55 8.67 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

abluxirum képe

abluxirum 4137 napja

Volt valami a levegőben :).

Felszerelések

Asics Gel-Nimbus 13