Kritty futás

2013.03.03 Vasárnap, 09:25:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:32:00

Távolság

16.5 km Szint: 550 m

Tempó

05:35 p/km (10.76 km/h)

Edzésleírás

Az úszás után minden erőmet - először a lelkit, majd a testit is - össze kellett szednem, hogy elinduljak a mai tavaszi hegyi örömfutásomra. Azzal nyugtatgattam magam, hogy ma a szint a fontos és nem a táv. Kényelmesen andalogva kell a tegnapi futásnak majd a felét megtenni. Igaz bőséges szinttel, de hegyen és mosolyogva. A Gül Baba utcában már jól is éreztem magam. A lábamból is kiszaladtak a macskák. :) Langymeleg tavaszi napsütésben andalogtam fölfelé. A Fenyőgyöngyénél lelkesebbnél lelkesebb futók és túrázók próbálkoztak megbírkózni a hegyi tereppel. Kicsit még sáros volt néhol a túraút, ezért a szokásos betonúton trappoltam fel a Hármashatár-hegy tetejére.

Meg kellett állapítanom, hogy a jó idő az összes baromarcot kicsalta a szabadba. Néhányan inkább otthon maradhattak volna. Széltében hosszában vánszorogtak fölfelé, lefelé, beterítve természetesen az egész utat. Azt tudni illó, hogy ez valójában autóút, így túlélőtúrává alakult át némely család vasárnapi programja. Jó pár autós keményen anyázott, mikor 5 fős család szétterpeszkedve foglalta el az egész utat, mikor autósaink lendületből jöttek lefelé a hegyről. :) Reflexgyakorlat. Ki tud hamarabb félreugani. :) Túlélőgyakorlat hülye szülőknek és szegény gyerekeiknek. 

Az öregebb korosztály "lassan bandukolók" szakosztálya is ugyanezt adta elő. Nekik azért több eszük volt, mert idővel besoroltak az erdei ösvényre. 

Ja és parkolóhely már a HHH-n sem volt. :) Az út mentén is végig parkoltak lusta honfitársaink. Fgy-től, vagy netán a barlangtól már biztosan sok lett volna feljönni ide. :) 

De az idő szép, bár néha az árnyékos oldalra kerülve cicergősre fordult az addigi nagy meleg. :) Igazi kellemes örömfutást rendeztem. (Amit a baromarcok sem tudtak megzavarni. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:32:00 16.5 05:35 10.76 550 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

necromedve képe

necromedve 4138 napja

Már a lábaidban is macskákat tartasz? Túlzásba ne vidd! :)))

Itt Veszprémben is ez a helyzet, úgy látszik, mindenütt egyformák az emberek. Ha beköszönt a tavasz, mindig kifeketedik a mező a sok parkoló autótól, mindenki azzal keresi fel a természet lágy ölét. Vagyis eddig a mező feketedett, de tavaly leaszfaltozták, hogy kicsit könnyebb legyen felkeresni a lágy ölet. Így aztán rossz időben se zöld már. Nehéz felfogni, na.

Egészségedre a futást!

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 4138 napja

Ismét jó kis hétvégét hoztál össze!Örülök,hogy semmi sem hátráltat!:)

Egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!