Boszi72 futás

2013.02.23 Szombat, 06:33:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:17:06

Távolság

39.83 km Szint: 915 m

Tempó

07:58 p/km (7.54 km/h)

Pulzus

Átlag
137
Minimum
81
Maximum
159

Edzésleírás

VNY - FGY - Határ-nyereg - Hűvi - NHH körút - Budakeszi Vadaspark és vissza. 

A sok hó miatt elővettem a titkos tartalékot: Inovot húztam a lábamra, harapta is rendesen a havat, volt mit bőven. Hol eső, hol havas eső, hol hó esett, de valami mindig szakadt az égből. Odafelé végig komoly hó, a szintúton egy repülő mókust láttam - kb. 1 métert repült az út szélétől a fáig a kis fürge. Folyamatosan átáztam, a legrosszabb a Bkeszi Vadaspark volt. Még nem futottam arra, a kinézett kört le sem futottam. Zuhogott az eső, latyakos mély hó volt és minél bejjebb mentem, annál armageddonos feelingem volt, főleg, amikor a szél erősen fújt az óriási fenyők alatt. Vissza is fordultam, mert a jelet is elvesztettem, a lábam és a kézfejem egyáltalán nem éreztem, még az is felmerült, hogy buszra kell szállnom, de végül sikerült kis életet lehelnem beléjük. Visszafelé már eső zuhogott főleg, a meleg miatt minden olvadni kezdett, a kesztyűmből csavartam a vizet, mire leértem a villamoshoz. (Nevetséges, de annyira fáztak az ujjaim, mire hazaértem, hogy percekig próbáltam elfordítani a kulcsokat a zárban, de nem mozogtak az ujjaim, majdnem bekopogtam az egyik szomszédhoz, hogy engedjen be a lakásba.:-))

Összességében, bár kerültem a szintet és nem tepertem, izomzatilag nem éreztem a megterhelést, pedig a frissítést is elhanyagoltam az idő miatt, érezhető, hogy erősödöm. Juhéj! :-)

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:17:06 38.83 08:10 7.35 915 81 159 137
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

nedus képe

nedus 4131 napja

Nagyon-nagyon-nagyon kemény vagy !!! Ebben az időben és egyedűl....tényleg csodállak Téged !! És tényleg nagyon erősödsz !!  Hajrá !

gergő képe

gergő 4131 napja

ha ez neked a pihenőhét, akkor szögre akasztom a bakancsomlat! :)) nagyon durván sokat mész! gratula, jó leszel idn, az biztos.. kemény lehetett ebben a latyakban..

kkoos képe

kkoos 4131 napja

Kíváncsian várom mit fog neked hozni ez az év, hajrá Ildi! Én csak másfél órát voltam de a végén én is durván átáztam, jó volt utána a forró zuhany alatt.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!