Fefet futás

2013.02.11 Hétfő, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:41:32

Távolság

8.2 km

Tempó

05:04 p/km (11.85 km/h)

Edzésleírás

5-10 cm taposatlan hó, kár, h már viccesen kivagyok purcanva. Hagyni kellett volna a mait, de a héten nemigen érek rá..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:41:32 8.2 05:04 11.85 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

mateve képe

mateve 4124 napja

Felébreszt a lelkiismeretem...mert tudom, hogy du. a kutyázás után már lusta lennék nekiindulni... ;) így aztán ha reggel letudom akkor  sokkal jobban indul a napom is...Évekig én sem tudtam volna elképzelni, hogy korán keljek..ráadásul önként, de szépen beállt  a rendszer és már az a furcsa ha szombaton később kelek fel. Olyankor buci a fejem a túlalvástól... :))))

A kutyasátéltatás mindig vidám, bár most kicsit macerés, mert a beaglenek fáj a lába és csak keveset sétálhat, úgy hogy őt haza kell vinnem, aztán a vizslával megyünk még egy kört...jó kis hóban...nehogy a gazdinak könnyű legyen.. ;) :)

Szép délutánt neked is!

Fefet képe

Fefet 4124 napja

Nem semmi életerő van benned, h minden regge(félig éjjel) ebben a moslékban tapicskolsz vagy két órát. Én lustább vagyok, próbálom rotálni a mozgásformákat, hátha megjön a kedvem az éppen nem csinálthoz. Vagy lehet, amiatt utálom a hóban futást, mert már 30 éve is télen, hóban (futással) alapoztunk..

Vidám kutysétáltatást du. !

 

mateve képe

mateve 4124 napja

Itt is esik időnként, hol hó, hol eső...hol havaseső...de szerencsére nem marad meg...inkább csúszott reggel, hó nem sok volt...most pedig feltámadt a szél...csak hogy igazán szép legyen az élet... :)))

 

Fefet képe

Fefet 4124 napja

Nna, ja. Ma már hiányzik a mozgás, mert a tegnapi kb. 14 órás munkanap lenyúzott.Ma megpróbálok úszni, ha a hótól eljutok Pápára..

Látom, téged ma reggel sem zavart az égből hulló áldás ! Vagy nálatok nem olyan vészes ? Itt már 20 cm körül van, 2 napja esik, nagyobb szünet nélkül....szerencsére..

mateve képe

mateve 4124 napja

Pihenni tudni kell! Ha pedig már te is érzed akkor mindenképp!

Remélem már feltöltődtél energiával... :))

Szép napot!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!