Haanchee futás

2013.02.10 Vasárnap, 07:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:58:07

Távolság

31.13 km

Tempó

05:43 p/km (10.49 km/h)

Edzésleírás

Mikor reggel csörgött az ébresztő, nem voltam maradéktalanul boldog. Fussak ahelyett, hogy aludnék, amikor aludhatok? Aztán összeszedtem magam, és elindultam. Végig szakadt a hó, meg is állapítottam, hogy nekem mindig ilyen kellemes körülmények között kell a heti hosszút lenyomnom. De mivel szeretem a havat, annyira nem zavart. A szigeten a külső körön kezdtem, szerencsére nem volt csúszós, a budai oldalon pedig a betonon az érintetlen hóban nyomtam nagy élvezettel. A második külső kör felénél láttam Istvánt érkezni, aki az uszodák előtt ért utol, onnan együtt mentünk egy darabon, majd átmentem a belső körre, hogy ott majd összeakadjak Dórival. 15-nél engedélyeztem magamnak két perc szünetet, míg elővettem a zsákból a kókuszrudat, és tisztességesen kifújtam az orrom, majd futás tovább, a kókuszrudat már futás közben majszoltam el. Volt pár futó, akik többször jöttek szembe, és gyaloglók is. Már 20-nál  jártam, mikor jött szembe Dóri, végre lett társaságom ismét. :) Onnantól együtt mentünk beszélgetve, most nem toltuk keményen, mint pénteken, szerencsére. Rövid idő után csatlakozott hozzánk Judit is, hármasban még gyorsabban teltek a kilométerek. Az utolsó 5-re ismét ketten maradtunk Dórival, és pont úgy jött ki, hogy a Margit-hídnál lett meg a 30-am. Dóri még maradt 5 km erejéig, én meg hazakocogtam szépen, már a forró zuhanyra gondolva. :) Jó volt, jól sikerült, nagy holtpont nem volt, és örülök, hogy volt társaságom is.

Még 11 km, kilométerenként mínusz 2 másodperc, és megvan a 4 órás maraton! :) Ja, és akkor nem lesz rajtam 50 réteg ruha, nem szakad a hó, nincs hideg, és nem cipelem a zsákot sem. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:58:07 31.13 05:43 10.49 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

potika képe

potika 4092 napja

Ezek után megérdemled a tavasz királyfi nyitányát :-) küldöm felétek mert itt a viharsarokban nagyon nyomul most is 5 fok ideális futóidő honol :-)

No azért lehetne melegebb kissé de hát még csak február van annak is az eleje :-)

Grat ehez a szép edzésedhez jól tolod a kiliket :-)

 

dilisuni képe

dilisuni 4093 napja

aztamindenit... wow... ez aztán oda lett téve!!! gratulálok!!! hhmm... hhhmmm... ha így folytatod, akkor még a végén nem Dórival fogsz versenyezni a 12 óráson, hanem velünk a 24-esen... ;))

DoraZs képe

DoraZs 4094 napja

Nagyon hősies voltál, én 21 után azt mondom mindig, hogy: aj, itt rossz, ott fáj, nem jó, utálom stb. Te meg, mosolyogva csináltad! :-) Tényleg hihetetlen voltál! Gratulálok! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!