CsiriBá futás

2013.02.03 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:16:43

Távolság

21.1 km Szint: 450 m

Tempó

03:38 p/km (16.50 km/h)

Edzésleírás

Kaposvár Dombai Félmarcsi

Gábor után idén is sikerült Gepárd berkekben tartani a vándorkupát (le is viszem a BEAC-ra), bár sajnos ehhez az is kellett, hogy a Kedves Rolandot eltereljék olyan 13 kilinél. Állítólag a bringás felevezető vitte el rossz irányba, és végül rendőrautóval hozták vissza a pályára. Ő vezetett, csodálkoztam is, amikor egyszer csak mellém szegődtek a bringás kísérők, és mondták, hogy én vagyok első....

Az időjárással nagyon mákunk volt, már a körülményekhez képest:-) Szombaton ömlött az eső, vasárnap reggelre viszont hóesésre és viharos szélre ébredtünk (az átkrampampulibulizott éccaka után:-) De a rajt után a hóesés természetesen elállt, és talán a szél is csillapodott valamennyit, bár egyébként engem még az zavar a legkevésbé. Szóval teljesen jó futóidő lett:-) A pálya egész kellemes volt, nekem a dombok még jól is estek, legalább volt valami változatosság, bár amúgy is egész jó, változatos..

A rajt utáni megindulás nem esett túl jól, Koló elég jól bekezdett, nem is tudtam elmenni az elejével (koló + Kedves Roli, Pész Atti váltóban). Aztán egy lejtőn felfutottam rájuk, majd jött egy kellemes pofaszeles szakasz, itt Roli "robbantott", és Atti is próbált vele menni, de aztán leszakadt. Engem Kolóval ért az első komoly emelkedő, nagy meglepetésemre le is szakadtam róla. Már-már kezdtem is megijedni, hogy milyen erős, de a fennsíkon sikerült utolérni, és utána már ő nem bírta a tempót. Innetől már nem sok érdekes történt, ha csak annyi nem, hogy olyan 14 körül egy fordítónál láttam, hogy annyira nincsenek is leszakadva a többiek, akik már nem a Koló voltak:-), hanem a Várbíró Attila, és a Czenc Peti. fél-egy perc között jöhettek utánam, szóval egy kicsit oda kellett lépnem, nehogy meglepjenek még a végefelé. De szerencsére jól viselkedtek, és végül az Attilát 2 perccel sikerült megverni, a Peti pedig még utána jött kb 1 percre.

A célban való szétfagyás után viszakocogtam a fürdőbe, és akkor jött csak a nap fémpontya, egyből beköltöztem a szaunába, és 20 percig ki se jöttem:-) Aztán gőz, termálvíz, és hasonló meleg dolgok:-))

Ja, és ezzel a futással átvettem a vezetést az Atom100 sorozatban, kaptam egy szép zöld (nem pöttyös:-) technikai pólót, egyszer majd felveszem edzésre:-) Folytatás Baján és Nagyapádon:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:16:43 21.1 03:38 16.50 450 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések