julcsi Úszás

2013.02.02 Szombat, 12:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

2.5 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

A héten megint rám tört a vágy, hogy a futáson kívül valami mást is sportoljak. Kedden például nagyon röplabdáztam volna, mindig elfog a vágy egy kis labdapüfölésre, amikor a gimis csapattársamat látom kedden a BEAC-on a röpiedzésen. Aztán úszni is szerettem volna, olyan jól esett a múlt szombati. Szóval végülis úgy szerveztem a hétvégét, hogy mindenképp el tudjak jutni valahova úszni, és mivel úgyis haza kellett jönnöm Esztergomba egyéb okok miatt, viszont anya nem ért rá délutánig, szóval kihasználtam az időt, és megint az egomi uszodába mentem úszni.

Most ugyan kicsit többen voltak, legalább negyed óra erejéig például osztozkodtam a sávomon valakivel (hallatlan, mi?). Viszont kevés megnyugtatóbb dolog van, mint egy órán át hallgatni a vízcsobogát és meg nem szűnő visszhangját, bár kicsit szürreálisá teszi az összhatást, hogy mindezt egy magyar zászló és egy árpádsávos zászló alatt teszi az ember (legalábbis szerintem Esztergom zászlaja pont olyan, mint az árpádsávos zászló...)

Na de az úszás megint nagyon jól esett, megint többségében öreg nénik és bácsik voltak, akik igazán jót tesznek az ember önbizalmának!

Viszont hajszárítás közben észrevettem, hogy a faliújságon ki van rakva, hogy úszásban, futásban, biciklizésben mekkora távot kell teljesíteni Cooper-teszten ahhoz,  hogy jó fittségi állapotúnak mondhasd magad. Nos, futásban mindenképp az "igen jó" kategóriába esnék, viszont úszásból és bringából én magamat maximum a "közepes" kategóriába tippelném(persze anélkül, hogy valaha is lemértem volna ilyesmit magamról, csak a számokat elnézve próbáltam elhelyezni magamat). Akkor én vajon mi vagyok? Átlagolni kell az osztályzatokat? Vagy a legmagasabb számít?

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 2.5 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!