julcsi Úszás

2013.01.26 Szombat, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

2.4 km

Tempó

25:00 p/km (2.40 km/h)

Edzésleírás

A héten vettem végre magamnak egy rendes, igazi úszódresszt és egész héten arra vártam, hogy a hétvégén felavathassam. Rá is beszéltem anyát, hogy délután menjünk el az uszodába, úgyis itt Esztergomban katasztrófálisak az utak, ami miatt a futás most elég nehezen megoldható. (Azért holnap a Yours Trulyt csakazértis bevállaljuk, nem kell aggódni')

Mikor odaértünk, az 50 méteres medencében egy azaz 1 szem ember tartózkodott, egy kisfiú, aki bukfencezgetett a kis vízben. :D Igaz, mire bemerészkedtünk, addigra megdupázódott az emberek száma, de még igy sem panaszkodhattunk :) Egész végig 6-8 embernél több nem volt, végig saját kis sávom volt, ami ideális, ha valaki olyan kis béna, mint én. Ugyanis csak frusztrálna, ha valakinek kerülgetnie kellene (meg igazából én sem szívesen kerülgetek másokat, örülök annak, ha magamra tudok figyelni, nem hogy még valakire). Idővel ismerősök is befutottak, régi családi barátok, szóval igazán nosztalgikus volt az egész, főleg, mert kn 18 éves koromban voltam legutóbb így, télen a buborékban úszni.

Anya hamarabb hazajött, én meg egyedül bandukoltam haza a jégpáncél fedte Kis-Duna sétányon. A gimis emlékek pedig kaptak még egy nagy löketet, amikor megszólalt a fél 5-ös menetrendszerinti tárogatószó, azt sem hallottam már szerintem réges régen.

Ja, és kéne kicsit írni magáról az úszásról is? Hát, élvezni élveztem, úsztam gyorsban is, pedig azt nagyon-nagyon rég csináltam, ahhoz képest meglepően gyorsan rákaptam az ízére. Kicsit rendszeresíteni kellene az úszást, mert mindig rájövök, mennyire jó és kellemes, csak aztán meg hónapokig megint nem megyek, és az újrakezdés-nekiveselkedés mindig a legnehezebb.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 2.4 25:00 2.40 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Rékucc képe

Rékucc 4172 napja

Egészségedre!! tényleg elkezdeni a legnehezebb! :) A közös úszás tökjó ötlet, csak vmi olcsó megoldást kéne találni... :S 

julcsi képe

julcsi 4175 napja

Benne vagyok! :) 

unabambina képe

unabambina 4176 napja

Akkor azt hiszem be kellene iktatni aze dzéstervbe heti egy úszást, mit szólsz csajszi??? :) és akkor már ketten tuti lennénk :) Edzőbának vessük fel az ötletet :) vagy kezdeményezhetünk mi is :D

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4176 napja

Néha olyan jó nosztalgiázni. :) Grat. Én is "majd holnap" típus vagyok, ha az úszásról van szó. :)

gaborevi képe

gaborevi 4176 napja

A múló idő és a távolság megszépíti Esztergomot..... :-) (Bár ez inkább :-( )

Levicopter képe

Levicopter 4176 napja

Egészségedre !! és köszönöm a kultúláris továbbképzést.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!