Boszi72 futás

2013.01.19 Szombat, 07:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:43:54

Távolság

28.3 km Szint: 410 m

Tempó

07:55 p/km (7.58 km/h)

Pulzus

Átlag
132
Minimum
81
Maximum
154

Edzésleírás

137-VNY - panoráma körök + szintút - 1-es villamos.

Nagykovácsi felé indultam, de akkora hó és olyan nehezen járható szintút fogadott, hogy elkezdtem bizonytalankodni, aztán Határ-nyeregnél megláttam, hogy 1 lábnyom van csak a sárgán, így folytattam a panoráma kört, Nagykovácsi megvár. Szintúton komoly hóátfúvások voltak, 1 lábnyommal, bokáig érő porhó volt néhol. Nehéz volt a hóban futni, szűk nyom, mellette megfagyott hó, rajta a frissen esett fehérség keretezte az utat, nem volt jó kilépni a folyosóról. Az első kör kb 1,5 óra lett. :-( Második körre már szépen letaposták, de jött a nagy csapat edzeni FGY-től, kb 30-40 fő, velem szemben. Tisztelet a kivételnek nem léptek ki a hóba, én megtettem, de az egyedek köszönőszerve el volt csökevényesedve, egy hang nem jött ki a szájukon. Nagyon tele lett a hócipőm ezzel a viselkedéssel, ráadásul futni sem tudtam rendesen. Egyszer jött szembe az egyik nő, akivel egyszer már talákoztam, kíváncsi voltam mit tesz, ha nem vagyok előzékeny, és most nem léptem ki a nyomból. Konkrétan nekem jött, vállal jól eltalált, teljesen nem tudtam kivédeni az ütközést. Hű, de megvertem volna, de csak kiabáltam neki egyet. Iszonyatos élmény ilyen morállal találkozni abban a közegben, amt szeretek.

A futás az elején nehezen ment, érződött a tegnapi pihenőnap hiánya, aztán bemelegedtem, de lassan ment csak a haladás. A pulzusom is igen alacsony volt. A táj meseszép, főleg, amikor 10 óra környékén elkezdett sütni a nap, szikrázott minden...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:43:54 28.3 07:55 7.58 410 81 154 132
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

nedus képe

nedus 4165 napja

Azt hittem eddig , hogy bunkók csak a városban vannak , de sajna látom , hogy nem...még jó,hogy felénk kevesen futnak ! :)  Szép volt azért , hajrá Boszika !!!!

yoyo képe

yoyo 4166 napja

ilyen nekem is volt ma,,mármint vállazás :/

Szép volt a táj ,bár napsütés kevés ideig jutott ,és Remélhetőleg a kirándulók ma ,jól kitaposták az utat Nagykovácsiba  :)

 

gergő képe

gergő 4166 napja

áááá ezek tényleg taplók.. kik voltak, kajakosok? ilyenkor télen minden kretén feljön alapozás címszó alatt. szép kis kört nyomtál, tényleg kint volt ma, aki számított..:)

kkoos képe

kkoos 4166 napja

vannak ilyen kretén alakok, én kilépek előlük, de ma egy nő úgy is belém jött vállal, hogy kiléptem az ösvényről, szánalmas....

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!