Tepó futás

2013.01.15 Kedd, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:16:00

Távolság

10.32 km

Tempó

07:22 p/km (8.15 km/h)

Edzésleírás

Melóból megindultam felfelé. A Fenyőgyöngye után bekavartam az erdőbe, gondoltam ott folytatom. Az első lépések után éreztem, hogy nem lesz egyszerű a 30 centis olvadó hóban. Minden lépésre csúszás, alig haladás. Aztán az egyik helyen egyenesen mentem tovább egy nyomon, ami végül egy csövi tanyához vezetett, és ott is volt vége. Mivel ott nem akartam időzni, ugyanazzal a lendülettel futottam tovább, csak már szűzhóban, nyom nélkül, be az erdő közepébe. Ott kavarogtam kicsit, mert valószínű, hogy vadcsapásokon mentem :-) Mikor telefonált az egyik haverom, gyorsan rápillantottan a gps-re, hogy merre van a legközelebbi út. Egész hamar kiértem egy kb. 3m magas kereszthez, amit még sosem láttam. Aztán megint vissza egy vadcsapásra, de szerencsére onnan már észrevettem a tisztást, ahol az út haladt. Onnantól már egy köpés volt a reptér. Ott is nekiindultam, de már kezdtem éhes lenni, így hamar visszafordultam.

A cipőm a Shield technológia ellenére rommá ázott, de legalább tiszta lett. Jó volt edzésnek a IM-re, mert ott szokott kb ennyi víz lenni a  verseny végére a cipőmben.

Eleinte még próbáltam óvatosan menni, de mikortól beázott, már mindenen átmentem gondolkodás nélkül. Majd kiszárad, jeligével :-)

Keményen megdolgozta a lábaimat ez a kis futing. 

Hazaérve egyből forró zuhany, majd egy tál tengeri herkentyűs tészta is lecsúszott. Hmmm de jó volt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:16:00 10.32 07:22 8.15 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Tepó képe

Tepó 4274 napja

Az volt, naná!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4274 napja

Ez nagyon fasza lehetett, Mester! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!