nell1 futás

2013.01.11 Péntek, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:59:13

Távolság

8.1 km Szint: 7 m

Tempó

07:19 p/km (8.21 km/h)

Edzésleírás

Iszonyúan elfáradtam. Nem tudom mi volt ma, de fura futás volt. 

Egyrészt, nem futottam még ilyen időben, amikor helyenként száraz az aszfalt, máshol meg foltokban jeges, és van ahol vastagon megfagyott a latyak. Nagyon kellett figyelni, csúszott helyenként, szóval óvatos voltam és lassú. 

De amikor nem volt jeges az út, akkor sem tudtam igazán gyorsítani. Nagyon fura volt, a hátam, a hasam, az oldalam, vagyis lényegében a csípőm és a mellem között az egész törzsem teljesen le volt merevedve, és ettől elég furcsán mozogtam. Nem tudtam a lábaimat sem úgy rakni és olyan sebesen, ahogy szerettem volna. Később a combom is hasonló állapotba került, és a végén  csípőmet és a hátsómat is igy éreztem már. Nem fájt, egyszerűen csak olyan nehéz volt és merev, szerintem egészen robotszerű volt a mozgásom. 

Nem tudom a hideg miatt volt-e (attól szokott hasonló lenni a combomban ha fázik), vagy a tegnapi hát torna eredménye, vagy fáradt voltam, vagy egyszerűen csak ilyen napom van. 

Mindenesetre iszonyúan elfáradtam. 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:59:13 8.1 07:19 8.21 7 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Briel képe

Briel 4154 napja

Szélben sokkal hidegebbnek érződik ám az idő. És ha még mindig nem vettél téli technikait, simán elmerevedhettél ebben a szélben. Ráadásul sötétben figyelgetni a jégfoltokat... Huh... Tündüsnél a pont, ez önmagában fárasztó.

 

Tündüs képe

Tündüs 4155 napja

Aki nem szokta meg (én sem), mindig jobban elfárad ilyen terepen a kordinációtól. Használsz valami bemelegítő krémet? Ha szükségem van rá én a Nicoflexet használom.

RunKa képe

RunKa 4155 napja

Talán nem tudtál felengedni a jégre odafigyelős futásból...mindenesetre magadénak tudhatsz egy klassz kis 8-ast :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!