julcsi futás

2012.12.23 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:05:00

Távolság

22 km

Tempó

05:41 p/km (10.56 km/h)

Edzésleírás

Akartam menni futni tegnap, istenbizony, de annyira feltorlódtak a dolgok (Esztergomból fel Pestre, elveszettnek hitt bérlet keresgélése egy órán át, karácsonyiajándékgyártás aztán még az utolsó karácsonyiajándék beszerzése), hogy este 9-kor tudtam volna csak elindulni. Már fel is öltöztem, szinte csak a cipő hiányzott rólam, amikor szégyenszemre megfutamodtam. Inkább felvettem a pizsamámat, bebújtam az ágyba a kindlimmel, és vártam,  hogy Thursday Next visszakapja a Goliath Coorporation-től a férjét, aki nem létezik. Aztán ma futás közben azon agyaltam, mivel is mentegethetnm magama a tegnapi kimaradés miatt. Végül arra jutottam, hogy én nem tudom beilleszteni a napirandembe azt, hogy minden NAP fussak. Kell legaélébb egy nap, amikor nem kell cipőt húznom, kimenni  hidegbe. És nem fizikailag, mert most egyáltalán nem érzem azt, hogy megerőltető lenne ez a heti 90 km (valószínűleg a kisebb tempó és a pulzuskontroll miatt), hanem lelkilegLehet, hogy nekem azt kéne, hogy valamelyik nap reggel is és este is futok, de hogy az összes edzés meglegyen, ami egy hétre elő van írva...

Ma reggel, amikor felkeltem, örömmel állapítottam meg, hogy esik a hó. Szeretek hóban futni, gondoltam. 9 körül neki is indultam, zenével, pulzusmérővel, és gyermeki "jaj, de jó, fehér karácson lesz" örömmel. Az emberek az utcán kicsit furcsán néztek rám, hogy mit művelek én szélben és hóesésben, de legalább 10 percig nem tudták elrontani az örömömet. Aztán eledzett zavarni a szél, és hogy az arcomba kapom az összes havat, szinte mindegy, melyik irányba is futok (a bőröm a végére a jeges-havas széltől olyan lett, mintha norvég bálnahalász lennék), a zenét a telefonom szolgáltatta, aminek az érintőképernyője egy idő után nedves lett, és nem érzékelte, hogy nyomkodom, így kissé melankólikus zenére futottam az edzés nagyrészében (de nem kapcsoltam ki, mert félő volt, hogy akkor beeszi magát a gondolat a fejembe, hogy haza kéne menni, márpedg azt nem akartam.)

Amúgy 2 Infopark kört és 2 Kopaszi-gátas U-t futottam, meg persze az oda-vissza futás. Nem mertem messzire menni ebben az időben. inkább a kissé ingerszegény körözgetést választottam. 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:05:00 22 05:41 10.56 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Gebregab képe

Gebregab 4299 napja

U ez milyen jó ötlet U-nak hívni a kopaszi U-t. Le fogom nyúlni :)

Amúgy nem probléma, ha tartasz pihenő napot. Mindenki máshogy működik, lehet, hogy neked ez összességében jobb. Valamelyik gepárdos edzésnap reggelén átmozgató jelleggel 5-6 km-t betehetsz, ez jó hatással lesz a délutánira. 

Eddig nagyon szépen csinálod, csak így tovább!! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!