Boszi72 futás

2012.12.16 Vasárnap, 06:53:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:49:47

Távolság

26.16 km

Tempó

08:47 p/km (6.83 km/h)

Pulzus

Átlag
132
Minimum
90
Maximum
150

Edzésleírás

Elfelejtettem hogy tél van, fejlámpa nélkül pedig nem tudok felmenni reggel a VNY-hez, a szintút pedig csúszhat, szóval elbuszoztam Hűvibe. Onnan a piroson Nagykovácsi fölé, fel Nagy-Kopaszra, le Nagykovácsiba majd a piroson vissza Hűvibe.

Az út ijesztően jeges volt az elején, ráadásul az esti fokozó után nem voltak túl virgoncak a lábaim, végül vagy fél óra után egy kocogós utazótempóra állva haladtam. Lassan, de folyamatosan. Az útviszonyok állandóan változtak, jeges letaposott, kissé olvadt alatta jeges, latyakos, megfagyott kemény hó, volt minden. Fekete-fejről lefelé lépésben mentem, csúsztak a kövek, de a legnagyobb szívás a Nagykovácsiba vezető zöldön ért, tükörjég. Dühítő, hogy látod a házakat és lépésben egyensúlyozol, miközben egy futható, sík szakaszról beszélünk. Visszafelé viszont megkaptam az erőfeszítésekért az ajándékot: csodás látványban volt részem. A HHH és környéke ködben, csak a tornyok csúcsai és még egy kis torony ütközött ki a tetején, a nap melegen sütött és vakított a hó, világoskék volt az ég... Aztán belementem a ködbe és kb 6-7 fokkal hűvősebb lett, de a látvány mesés és felejthetetlen volt.

Végül is nehéz kezdés után - az is megfordult a fejemben, hogy hazamegyek - egy biztonsági, de végül is jóleső kocogást hoztam össze és a fene egye meg, de nagyon jó volt a tudat, hogy tovább mentem és nem fordultam vissza. Megérte! :-)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:49:47 26.16 08:47 6.83 0 90 150 132
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

nedus képe

nedus 4210 napja

Gratula ! Szépen csinálltad !

kkoos képe

kkoos 4210 napja

Egészségedre Ildi, legalább te láttad ma a napot. Szerintem is megérte :)

gergő képe

gergő 4210 napja

ez de jó lehetett! kis léleknyugtató futás! grat!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!