yoyo bringázás

2008.10.22 Szerda, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

30 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Elővettem ma az orszégútit és felszereltem az elejére a jegesmedvét (pelyheske) kényelmesen ült a kormányon ..Elindultunk szurkolni a Bébusoknak ,aztán 1 kili után vissza fordultam ,,nemtudom ,de rossz érzésem lett . Elővettem inkább a montit ,pelyheske is átkerült a kormányra elindultunk. Na ez volt az a pillanat, mikor értékeltem az országútit .Istenem majd megszakadtam a tekeréstől mire át értem Bkeszire. Iszonyatos dugó ,és forgalom szembe ...Sajnos már a végére értem oda, csak egy két egyénit tudtam elcsípni .Bolyhika váltója már célba ért régen, nyirmi. Editkével is taliztam .Aztán elindultam haza felé,de most Telki irányába ,hihi azt hittem hogy közelebb lesz .Az istennek sem haladtam cillagaim ,főleg mikor befordultam az erdőbe ,és át kellett tekernem a hegyen .Totál kifáradtam olyan ,de olyan puding vagyok ,hogy nagyon ,,Ez a terepbiciklizés egy másik műfaly .Remélem holnapra kialszom ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 30 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 5686 napja

Nem fogod elhinni,de még meg is álltam ,megnézni a Szépjuhésznénál oda felé .
Szerintem puha volt mindkettő ,simán megtudtam nyomni a gumit .
Ezek szerint ezért nem haladtam :( 
hihi még a végén kiderül,hogy óriásit mentem :)
atom képe

atom 5686 napja

yoyo, rendesen belecsaptál a lecsóba, hallod-e :-)! Egyébként van rendesen levegő a monti kerekében? Mer' ha lapos, akkor té'lleg szívás vele hegyezni :-o!
yoyo képe

yoyo 5686 napja

igen azért is mentem ,hogy meglepi legyen .
De mivel Editke mondta ,hogy már órákkal előb beértél,és a kocsit sem láttam ott ,azt gondoltam elmentél ...Mert,hogy tegnap is itthon voltál már ...
De igazad van hívhattalak volna ,,,nyirm , de pelyhikét  legalább megbicikliztettem ;)
nyaff képe

nyaff 5687 napja

Nyaff-nyaff nagyon sajnálom, de máskor használd a telefonodat léccike. Olyan jó lett volna találkozni, és én ott voltam még a tornateremben. Igazi meglepi lett volna, nyirmi-nyirmi. De így is nagyon-nagyon köszönöm!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!