Rékucc Úszás

2012.12.13 Csütörtök, 07:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:15:00

Távolság

2 km

Tempó

37:30 p/km (1.60 km/h)

Edzésleírás

Hajós 25-ös, 4. Szabadtüdős edzés, Ákos nélkül. :( Reggel agyaltam rajta, h nem fog ez ma menni, tök uncsi lesz ugyanazt úszni, mint csütörtökön, meg kedden, és egyébként sem éreztem az erőt h újabb csúcsokat döntögetnék gyorson vagy mellen.. meg hát triatlonra se ártana azért edzeni... Szóval azért csak nekiálltam lesz ami lesz alapon.. :) 

  • 400m bemelegítés
  • 400m delfin láb uszonnyal, váltott karos levegővel
  • 50m delfin láb, uszony nélkül, sok levegővel :D
  • 6×50m mell csak kartempó
  • 10×25m gyors 1 levegővel, 8 sikerült! :) 4 után nagyon elkezdett fájni a fejem, a köv kettőt dierkt lazán úsztam több pihenővel, plusz egy levegővel. Ezalatt nagyjából elmúlt a fejfájás, aztán megcsináltam a maradék 4-et is. 40' pihik voltak, ezeket nagyjából most be is tartottam, és közben figyeltem a levegővételre is, h jól átszellőzzön a tüdőm, mialatt pihenek. Hú már milyen tudományosan nyomom :)
  • 4×25m mell a víz alatt, 1 levegővel. Mind a 4 sikerült jeeeee! :) Volt olyan hossz, h tökre élveztem h ottvagyok lent, a víz alatt és csak úszok, és nem kell levegőt venni. :) király volt! ebben ilyen lehet a flow élmény. Tiszta békés volt, meg minden.
  • 2×50m delfinláb uszonnyal a víz alatt, 1 levegővel. Na ez a másik nagyon állat dolog volt, még sosem csináltam ilyet, ez versenyen az ún. DYN kategória, kiváncsi voltam h mennyi sikerülne... az 50 összejött :) a női magyar csúcs talán 120m...  durva
  • ezután úgy éreztem h kiszabadtüdőztem magam, jöhet a levezetés, meg néhány száz gyors h triatlonra is legyen vmi. :)  400m leveztés, főleg gyors.

Bár nem hittem volna, de ismét rekordokat döntöttem, és azt érzem h a gyorsból is sikerült volna az összes, ha nem fáj annyira a fejem. Vhogy most jobban sikerült kipihenni magam a hosszok közt, jobban figyeltem a levegővételekre, lehet h ezért ment jobban. 

A meleg víz tele volt, edzést tartottak benne, így szaunáztam egy kicsit, ahol találkoztam Gyulával is. :)  

Jóó volt, jól ment! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:15:00 2 37:30 1.60 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!