Scheffer István extrém sport

2012.12.10 Hétfő, 12:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Edzésleírás

Műtét, aami fél óráig tartott. Aztán egy rövid séta a WC-ig. Majd haza. Bár mennyire eröltettem , kitoltak a kocsiig. Égett a pofám , hogy még menni sem tudok. Aztán itthon egy séte két mankóval. De az elsö 10 méter után kiesett az egyik mankó a kezemből.Hagytam.A mozgásom a maradék bottal is igen ütemzavaros volt. Ezek szerint kevés volt a futóiskola. Na majd bepótolom.

Aztán séta mankó nélkül a konyhába. Féltem , hogy leverek valamit vele,és mivel ma még nem ettem, sajnáltam volna , ha pont a kaját ütöm ki.

És jött a tetőtér . Furcsa volt a lépcső, de ment. Aztán vigyázba ültem egy órát , mert ugye ma nem szabad semmit csinálnom. De még jó, hogy a Soma bent maradt a városba edzésen , ígyy amikor érte kellett menni , egy kicsit egyedül maradhattam , és folytathattam a körutamat felügyelet nélkül elősször mankó(csak 1), aztán meg nélküle Hogy ebböl mikor lesz futás????. Szóval mindösszesen megtettem úgy két-háromszáz métert. Mennyi idő alatt??? nem volt nálam az órám.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

dildi képe

dildi 4199 napja

Már megint majdnem egy napon műtöttek bennünket :D:D Csak én most a Bonyhádi 1napost próbáltam ki......itt is nagyon rendesek voltak :D Megint a térded??

posztizoli képe

posztizoli 4220 napja

 Wc-n rendbe volt minden...??:)) Nem maradsz le semmiről, ha pár nap kimarad !!!

túritünde képe

túritünde 4221 napja

Jobbulást kívánok és ahogy ismerlek, majd futsz, mint a nyúl:)))

 

Tünde

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!