lacika76 futás

2013.03.12 Kedd, 19:52:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:14:28

Távolság

15 km Szint: 59 m

Tempó

04:58 p/km (12.09 km/h)

Pulzus

Átlag
145
Minimum
98
Maximum
169

Edzésleírás

Egy kis iramjáték.

A szokásos körözgetés.

Mivel jövő héten verseny, kell egy kis lábpörgetés.

1 bemelegítő kör, majd 3xegy laza/egy gyors.

A laza 5:20-40 körüli lett (érzésre), a gyors 4:10 körül (gyakorlatilag 1-2 másodperccel gyorsabb lett mindegyik, még a dombos is).

Garmin TE: 3.8

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 19.5 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

lacika76 képe

lacika76 4120 napja

Köszi szépen a leírást, hasznos volt. :-)

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4123 napja

Én csak nagyjából ismerem a pályát, Db azon a részén nem vagyok annyira ismerős. De a köv. héten megpróbálom bejárni.

Szint gyakorlatilag nulla lesz benne, max 1 méteres emelkedők, vagy 0,5-1 fokos emelkedők....van viszont egy 180 fokos kanyar, ott vigyázzni kell, mert erősen lassítani kell majd, főleg az első 1-2 körön míg nem szakadozik fel a mezőny, két frissitő lesz az egyik sima vizes, a másik másegyéb is lesz. Asztfalton lesz legalább 98%-ban, hanem 100%-ban a verseny, szerintem közúton futunk.

Lehet, hogy lesz benne 1-2 kanyar múlt évben volt....nem sok ember örült neki, a derékszögű kanyaroknak, most majd meglátom. 12-15 fokot jósolnak, záporokat/és vagy felhős időt.

Rajt előtt legalább 60 perccel érkezetek, hogy mindenre legyen idő! A parkolás lehet, hogy problémás lesz, de a Hódos sportcsarnoknál lehet majd parkolni, ill a köztemető parkolója sincs messze, vagy a Főnix rendezvénycsarnok sincs messze, javasolt a verseny honlapjáról a térképet kinyomtatni!!! De ott van a versenypálya térképe is! Vigyázat nem elkanyarodni Db előtt az autópálya felhajtójára, vagy a 4-es elkerülőre, ha a 4-es úton jöttök be Db-be és a Kassain jöttök kifelé akkor a Köztemetőhöz érkeztek, ill a Főnix, ill a Hódos mellett mentek le, fontos infó a trollibusz a köztemetőhöz jőn ki, ha baj van kövessétek a trollivezetéket, a 2-es megy végig, de később becsatlakozik a 3-as is, ugyanoda megy, a verseny helyszine valószinüleg le lesz zárva a gk forgalom elől!A szervezés eddig viszonylag jó volt, leszámítva a kacskaringós utat, és az egy frissitőállomást, mostmár 2 frissitőállomás van, sok érdekes bemutató is lesz, nagy felhajtás lesz futó kb. 1000 lesz+az 1911 méteres emlékfutás több ezer részvevője, telefon fel legyen töltve, és bekapcsolva, ha esetleg elveszititek egymást!

Nagyon fontos, hogy figyelni kell majd a jelzésekre, mivel van olyan, hogy egyik oldalban mész, másikban jössz!!! A versenypálya térképét hasznos nagy méretben kinyomtatni! A belvárostól kb. 2 km-re leszünk az egyetemtől (főépület) kb 1 km-re, a Nagyerdőn futunk főleg, ill a környékén, ott lesz nem messze a leeresztett csónakázó tó! 

Most nagyhirtelen ennyi!

Aki szeret aszfalton futni annak szinte ideális pálya, leszámítva 1-2 kanyart. Mivel viszonylag messziről jöttök tervez egy kevés tartalékidőt is! pl baleset miatti terelés, nagy forgalom, lámpák stb....

Tehát szint gyakorlatilag semmi nem lesz, aszfalt lesz döntő részben, vagy egészben!

lacika76 képe

lacika76 4123 napja

Feri!

Minden személyes tapasztalat jól jön a pályáról. Annyit tudok, hogy van benne egy kis szint, de nem vészes, és hogy 4 kör lesz összesen.

Ezen kívül mire kell vigyázni? Milyen cipőt érdemes vinni? A frissítési pontok hol lesznek? stb...

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4123 napja

Nagyon fogok szurkolni, nem semmi egy próbatétel lesz, de szerintem némi szerencsével összejöhet! Megjegyzem, hogy a pálya nem tökéletes...van benne egy 180 fokos kanyar is....

Mónika is veletek jőn majd?

lacika76 képe

lacika76 4123 napja

Köszi Feri!

Ez egy nem túl könnyű pálya, volt benne emelkedős résztáv. 4:10 körül nem rossz. :-)

A Rotaryra tervezett időt beírtam. 1:26:00

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4123 napja

Nagyon szépen pörgetted! Félmaraton 1.30-on belül? Szerintem reális!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!