julcsi futás

2012.11.13 Kedd, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

20 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Uhhh...

Hát, azt hiszem erre a mai edzésre igen sokáig emlékezni fogok, mint annak iskolapéldájára, hogy sokat akar a szarka...

Szóval ma edzésen meglepően kevesen voltunk, a feladat: Gazdagrét-kör. Mivel még ezek a nevek annyira nem mondanak, sokat, a taktikám az volt, hog igyeksze tapadni valami előttem menő csapatra. De mivel kevesen voltunk, előttem a legjobbak mentek csapatban, hát igyekeztem lépést tartani. A lányok többsége az elején lemaradt és más útvonalat ment, én igyekeztem tatrani a tempót, egész jól is ment. 

Mindaddig, amíg egyszer csak Gábor nem küldött fel mindet valami butális emelkedőre. Na, ott aztán lemaradtam, és valahogy elhatalmasodot rajtam a mit-keresek-én-itt-csak-hátráltatom-a-többieket-és-egyébként-is-jaj-de-utálok-hegyre-futni-legyen-már-vége-haza-akarok-menni-jaj-jaj-jaj érzés, és onnantól valahogy olyan fura volt minden. Mármint, igen, nehéz volt az emelkedő, de valahogy ez ennél több volt. Azt éreztem, hogy túl sokat vállaltam, hogy nem vagyok elég jó ahhoz, hogy ezzel a csapattal jöjjek, és lehetne annyi eszem, hogy ezt az emelkedő alján belátom, és nem szívatom nem csak hogy magamat, hanem  többieket (de legalábbis Attilát, ki hátramaradt velem) is. Szóval kicsit "kialudt a láng", bár Attila mindent megtett, hogy kicsit lelket öntsön belém. Ugyan nagyon jól esett a vígaszalás-lelkesítés, de azért igenis szégyellem magam. :(

Aztán hazafelé a srácok még mindig őrült tempót diktáltak, de itt szerencsére becsatlakozott pár lány, akik nem a mi útvonalunkon futottak ma, és velük hátramaradtam, jól esett kicsit lazítani a végén.

És mindezt tetézte, hogy a mintha-mezítláb-futnál-vagy-mi-típusú cipőmben futottam, ami valóban más izmokat mozgat kicsit, mint a hagyomnyos cipő, szóval még az egész hegyre-futunk-gyorsan-futunk-lelkileg-összeomlunk-helyzetet tetéztem egy kis sosem-használ-izmokat-mozgatunk-kal.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 20 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

julcsi képe

julcsi 4338 napja

:) Köszönöm, aranyosak vagytok! :)

Pierre képe

Pierre 4338 napja

Grat! Ez egy hosszú és hullámos edzés volt, egyáltalán ne kenődj el, ha elfáradtál közben. :)

énténylegnemfázom képe

énténylegnemfázom 4338 napja

Jó lesz ez, kitartás ;)

julcsi képe

julcsi 4339 napja

Valahol erre: http://goo.gl/maps/EQ7Rd

Fel az Edvi Illés úton, lefele meg nem nagyo tudom, talán az Irhás árok felé.

 

 

Noncsa képe

Noncsa 4339 napja

Na mi meg lemaradtunk a brutálkodásról...

Merre jártatok?:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!