farkass74 Úszás

2012.11.06 Kedd, 14:52:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:12:00

Távolság

1.2 km

Tempó

01:00:00 p/km (1.00 km/h)

Edzésleírás

Uszoda, Szolnok. Harmadik technikai edzés, külső irányítás mellett. Gyuszi bá-t rendesen megdolgoztatom. Szerintem ilyen tehetségtelen "nebulója" még nem volt. Úszás terén azt hiszem a legveszélyesebb fajta vagyok: "Hülye" és szorgalmas. Előfordul, hogy mond egy technikai elemet, erre csinálok valami hasonlót. Persze nem tágít, úgyhogy meg kell csinálni azt is amit mond. Sajna volt már azért arra is példa, hogy egyszerűen nem tudtam kivitelezni amit kért, így mással próbálkozott rávezetni/megéreztetni velem a helyes technikát.

Edzés után (lehet illetlenség) de maradtam kicsit a medence szélén és elnézegettem az úszó stílusokat. Furcsa volt látni, hogy még az úszók között is többen helytelen technikával (amit nálam próbálunk kiküszöbölni, helyére tenni) nyomják.

A mondás is tartja, hogy "a részletekben lakozik a kisőrdög", és ez roppant mód igaz. Annyi kicsi, nüansznyinak tűnő elemből áll össze a szép és gazdaságos, haladós gyorsúszóstílus, hogy az egyenlőre hihetetlen. Ha odafigyelek az egyikre, akkor elvész a másik és fordítva. De tudom, hogy "gyakorlás teszi a mestert" és kitartó munkával igenis helyre kerülnek a dolgok.

Most az edzésmunka elején még optimista vagyok, de ez utóbbi gondolatomba kell majd kapaszkodnom nem sokára. Így hát NEVER GIVE UP!   

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:12:00 1.2 01:00:00 1.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

solyomla képe

solyomla 4255 napja

Tökéletes zárómondat a végére. Van szerintem benned annyi kitartás, és szorgalom, hogy menni fog a gyoruszi is. De mire készülsz barátom, csk nem IM-e?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!