Steve lánya 1 bringázás

2012.10.22 Hétfő, 13:52:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:25:56

Távolság

16.03 km

Tempó

05:22 p/km (11.19 km/h)

Pulzus

Átlag
122
Minimum
0
Maximum
160

Edzésleírás

Annyira mondogatták az időjósok, hogy használuk ki a napos időt, hogy megfogadtuk a tanácsukat.

Kicsit utánajártunk a szombati túránk célpontjának és kiderült, hogy nem jó helyen jártunk. Még tovább kellett volna mennünk. Most kerestünk koordinátákat hozzá és térképen is alaposan utánanéztünk.

Most nem tekeregtünk a faluban, hanem célirányosan mentünk. A szombaton megtalált vasúti átjárótól egy szántóföld mentén haladtunk tovább. Hát, meg kell vallanom, a Csepel bringa nem a legjobb a traktor járta földúton. :D De megbirkóztunk a feladattal és hamar odaértünk.

Nagyjából 10 perc nézelődes után visszaindultunk. Ezúttal egy másik úton mentünk, ami ugyan közelebb volt a sínekhez, de gyorsabban lehetett rajta haladni.

A faluban egy CBA-nál megálltunk ebédrevalót vásárolni. Innen már gyorsan otthon voltunk. Bár szerintem Matyi annyira nem élvezte ezt a szűk 2 kilit hátán több kiló enni- és innivalóval. :P

Nekem most az eleje volt szó szerint túl rázós. Néha még a lábam is lecsúszott a pedálról, annyira vacak volt az út. És valahogyan a kormány sem volt kényelmes magasságban. A nyakam hamar beállt. De aztán megtaláltam egy jobb és gyorsabb ritmust, amivel kifejezetten élveztem a bringázást. ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:25:56 16.03 05:22 11.19 0 0 0 160 122
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 4238 napja

Így utólag azt mondom, hogy így is szép volt. ;) Annak meg külön örülök, hogy már nem volt para feelingem a biciklin a sok éves kihagyás után. :P

mellon képe

mellon 4239 napja

Ezért egy kicsit irigyellek! Szép út lehetett eltekintve a "kanalaorvosságfilingtől"

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!