rambó112 bringázás

2012.10.21 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:00:00

Távolság

80 km

Tempó

01:30 p/km (40.00 km/h)

Edzésleírás

Területi Évadzáró Debrecen 2012

Így év végén bátran mondhatom,hogy számomra ez a verseny az év egyik leg szenvedősebb versenye volt.Sokan eljöttek ma mert nagyon jó idő volt,így aztán rendesen volt tempó.
rajt után nem éreztem semmi különöset elől mentem,vezettem,és mentem a sprintekre is.A problémás rész 17km-nél kezdődött számomra,mikor is elkeztem megint érezni a megmagyarázhatatlan hasfájdalmamat,talán rekeszizom,nem tudom.Egyből be is lassultam,és azon küzdöttem,hogy a fordítók után ne szakadjak ki.Eltelt így 10-20 km amikor kezdett múlni a fájdalom,de elő-elő jött még utána is,baromi zavaró volt.
Doki sokat ment elől,volt dolga rendesen mert szinte még az egyik szökés elhárítása végbe sem ment,már indult megint valaki,rettentő kegyetlen rossz volt.A végén Zsolti próbálta nekem húzni,mert úgy gondolta,hogy a 19-30-as korcsoportban még lehetek dobogós,így a domb aljába ráálltam a kerekére,persze ott kicsit a többiek bekavartak,volt aki rámlegyezett,majdnem ráborultam!Hatalmas kínok között tekertem Zsolti után,nagyon savasodott a lábam,teljesen vigyázba állt,de úgy voltam vele,hogy ha akármi van én megyek,nem érdekel semmi és senki.
Végül a terv bejött, 3. lettem.Örültem neki természetesen de magammal egyáltalán nem vagyok elégedett,és köszönöm a segítséget.
A szervezők hülységéből kifolyólag Zsolti csúszott le a dobogó 3. fokáról,mert a végén döntötték el,hogy ki melyik korcsoportba tartozik,de már megszoktuk,hogy mindíg elszabnak valamit.
Dokit illeti meg a nagy dícséret mert tényleg rengeteget ment elől,fogta a szökéseket,tényleg sokat dolgozott,így nem csoda,hogy a végére ő is elfáradt,de keményen ment,le a kalappal előtte,remélem az esti Ossian koncerten jól érezte magát :D  .
Tényleg kemény verseny volt,de megint dobogóra kerültek a ViniBike Cycling Team emberei.
Dani 3. lett a korcsoportjában,és Karcsi is szépen tekert!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 80 01:30 40.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Doki79 képe

Doki79 4269 napja

A koncert nagyon seggberúgós volt!!! Örülök, hogy segíthettem a versenyen hogy dobogóra állj.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!