Hófutó futás

2012.09.29 Szombat, 19:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:32:04

Távolság

55.39 km

Tempó

07:05 p/km (8.48 km/h)

Pulzus

Átlag
142
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Kecskemét - Városföld, Dózsa lakótelep - Borsihalom - Nyárlőrinc - Alsóúrrét - Kecskemét 55.39km

Mostanában nagyon ráálltam a 25km-es körömre. Ideje volt már egy hosszabbat is alkotni. Holnap lesz telihold így világos éjszakára készültem. Nem fejlámpát vittem hanem kézilámpát de azt is csak olyan biztonsági eszköznek szántam. Amikor indultam kerestem a Holdat és meglepődve tapasztaltam, hogy felhők mögé bújt. Kicsit aggódtam, hogy sokat kell majd világítani a lámpával és ez nem éppen arra való. Kiérve a városból azonban megnyugodtam. A lámpát tényleg alig használtam. Szinte felesleges volt. Csak néhány "gyanúsabb" gazt, fűcsomót világítottam meg hátha valami állat. Egyik sem volt az. :) Még a Tanúhegyek túrán kaptam Kimmel Petitől aszalt, cukrozott ananászt. Azóta akartam venni de csak ma láttam és vettem az áruházban. Amikor augusztus 19-én futottam ezt a kört akkor a három Dörmi kevésnek bizonyult. Most az ananász és az egy Dörmi éppen elég volt.

Az első 10-15km nagyon pörgött. Az óra is hallgatott. Egy idő után már  megfordult a fejemben, hogy történt vele valami de nem akartam ránézni. Nemsokára meg is szólalt és 20km-nél már nem is akarta abbahagyni. Valószínűleg addig tartottak a szénhidrát tartalékaim. Lassulás. Ennek ellenére jól haladtam. Vagy az idő repült?

A 29-35 km közötti szakasz nagyon hosszúnak tűnik, itt elkezdtem érezni a lábaimat. Ez ilyen szinten is maradt a végéig. Nem volt gond belőle. Nyárlőrincen töltöttem vizet a Camelbak-be és elfogyasztottam az utolsó karika ananászt. Innen még 15km. Vártam nagyon, hogy arra a szakaszra érjek amit a 25-ös körön is futok. Szerencsére a kis megálló után tudtam egy kicsit "pörgetni" így gyorsan odaértem. Innen arra gondoltam, hogy a 25-ös körön vagyok csak most egy kicsit nehezebben megy. :)

Végül 40 perccel lett jobb mint a jó egy hónappal ezelőtti futás. Igaz akkor három órával előbb indultam, még melegben. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:32:04 55.39 07:05 8.48 0 0 0 142
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések