rambó112 bringázás

2012.09.23 Vasárnap, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:45:00

Távolság

15 km

Tempó

03:00 p/km (20.00 km/h)

Edzésleírás

Robinson kupa

Kellemes őszi időben zajlott le a VIII. Robinson kupa.Elég sokan eljöttek szerencsére.
Eddig nekem ez a verseny csak a szenvedésről szólt,mindíg hatalamsat kellet azért küzdenem,hogy minél kevesebb körhátrányt kapjak.Ma kicsit jobban ment a bringa,egész elől tudtam maradni,bár a 3. körben fellépő iszonyatos gyomorgörcs legyőzött,és kénytelen voltam pár körön keresztül kicsit lassabb tempót hajtanom,nehogy az legyen a vége,hogy meg kell állnom.Szerencsém volt,néhány körön belül elmúltak a fájdalmaim és elkezdtem körről körre növelni a tempót.Az utolsó két körben vettem észre,hogy Ádám talán meglehet,így akkor robbantottam és nagyon elkezdtem menni,csak jöttek a kanyarok,az emelkedők,de csak nyomtam neki izomból,jól esett a szurkolás,furcsa volt,hogy sok idegen hang harsogta azt,hogy :  Nyomjad Rambó!    hát én meg nyomtam mint az állat.A fenti kavicsos részen,az utolsó két körben sikerült 36-al tépnem,az ott jó volt,féltem is,hogy az alsó mély homokban hogyan sikerül lassítanom és bekanyarodnom.
Ádám nem lett meg,de azt is csodának tartom,hogy egyáltalán ott lehettem mögötte,és tökre örültem neki,furcsa volt nekem.

Tetszett a verseny,jó volt minden.Bár nem én vagyok a szervező,de örültem amikor olvastam faszbukon a pozitív visszajelzéseket,meg hogy ez volt az idén a legjobb monti verseny stb. stb.   Szeritnem tök jó,hogy mindenkinek tetszett,így legalább van értelme a munkának.Versenyzők még persze jöhetek volna,nem tudják a nagy montisok,hogy miről maradtak le,azzal,hogy ma inkább a Forma-1-et választoták,őket sajnálom.
Nagyon jó volt megint együtt tekerni  a sok nyiregyivel  (Ádámka,Joci,Fari,Kis Józsi és a többiek),nekem nagyon hiányzik a montis társaság,és az ehez tartozó montis élmények is....de sajna a bicóm egészségügyi problémákkal küzd....én pedig szeretnék,de nem tudok rajta segíteni..

Elfáradtam,nem csak a versenytől,hanem az egész naptól egyben,7-től 7-ig talpon voltam,és még közben versenyeztem is.

Ma három dologban dologban bíztam:
-Reménykedtem egy dobogós helyezésben  --meglett
-Reménykedtem egy Nobilis-es csomagban--meglett
-Reménykedtem az esőmemetes jó időben  --meglett

A csapatból ma is mindenki szépen teljesített,a Dani kölyök szétszedte a mezőnyt és a dobogó legtetejére állhatott,Doki is szépen teljesített ma,ahoz képest,hogy 2 éve nem is montizott,és a többi ViniBike-os is jól ment,gratulálok nekik.Örülök,hogy nem volt bukás és egyéb baj.
A szervezés is jó volt,na meg a zenék is persze ! !

Remélem,hogy jövőre ugyan itt,ugyan ekkor.


Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:00 15 03:00 20.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

rambó112 képe

rambó112 4298 napja

Köszönöm.

Fari képe

Fari 4298 napja

gratulálok,nagyon jót mentél!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!