farkass74 futás

2012.09.21 Péntek, 11:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:35

Távolság

22.25 km

Tempó

05:25 p/km (11.07 km/h)

Pulzus

Átlag
144
Minimum
0
Maximum
165

Edzésleírás

2 órás futás: 10-10 perc bemelegítés/levezetés (kék), közte 1,5 óra normál iramú (zöld), egyenletes futás + 10 perc lendületes (sárga). Nagyon jó volt!
Szinte éhgyomorral mentem ki futni (csak két teáskanál Nutellát ettem) 7 dl hypotoniásra kevert ISO itallal. Utamat kis kerülővel a friss rekortán pálya felé vettem. Fergeteg jó érzés rajta futni, mindenkinek ajánlom, aki teheti. Két kör után, lévén hosszú futásom van, elindultam a városi nagy körre kicsit módosítottan. Ma igazi Kocka futóként vittem tesztelni a kézi GPS-re letöltött domborzati térképet, így hát felajzva megindultam az Aldi háta mögötti terepen/ösvényen. Kb a feléig jutottam, amikor egy szembe jövő öregúr kutyája (persze póráz nélkül sétáltatta, hagy kedvére rondítsa össze az egyébként egész kellemes területet) úgy gondolhatta, hogy fog a gazdinak egy nemes vadat (speciel engem). Így hát "jól elszórakoztunk" egymással, az öreg meg csak fütyülgetett, meg kiabált az ebnek, aki persze jól nevelt dögként, tett rá. Először azt hittem csak játszik, de amikor láttam, hogy a farok csóválás abba maradt és egyre szűkülő körökbe kerülget, amihez egész eredeti morgást is csatolt, komolyra kellett vegyem a "fenyegetést". Határozott lépés felé, mire tágított a körön, így tudtam kicsit tovább haladni az utamon. Ez így ment (visszanézve a futás adatait) jónéhány percen keresztül, mire feladta a kis mocsok és futhattam tovább, ímmáron zavartalanul.

Ma, köszönhetően a GPS-nek terepezős kedvemben voltam, így a Vámháztól felfutottam a gátra és azon mentem tovább egészen a Kása erdőig, ahol jól befutottam a "csőbe". Az erdő (ahogyan ezt gondoltam is) még kicsit vizes/nedves volt. Ettől függetlenül jó volt benne nyomulni kicsit. Kiérve, egy kis láb/sár rázatás után haza kanyarodva véget is ért a futás, ami nagyon jól esett.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:35 22.25 05:25 11.07 0 0 165 144
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

solyomla képe

solyomla 4299 napja

Látom barátom a leírásodból, már rég elfelejtetted a keddi fiaskót, és egészen más dolgokkal voltál elfoglalva:) Írhatnám azt is, hogy kutyabajod volt.

ildikó.cs képe

ildikó.cs 4302 napja

Nem jöttetek a Szentes-Csongrád "g"-Átfutásra.....:( :( :(

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!