nell1 futás

2012.09.09 Vasárnap, 14:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:03

Távolság

7.1 km Szint: 14 m

Tempó

07:03 p/km (8.51 km/h)

Edzésleírás

Baromi meleg van. Nem is gondoltam, hogy ennyire. Voltam kint a kertben, úgy éreztem, olyan kellemesen meleg az idő. Oké, futni más, de nem gondoltam, hogy vészes lesz. Hát, szenvedtem. 

Még korábban úgy terveztem, egy órát mindenképpen futok a hétvégén valamikor. Ha úgy érzem, jól megy, akár többet is. 

Mivel láttam, hogy jó az idő gondoltam viszek magammal inni. Ilyet nem csináltam még, és felkészületlen amatőrként nincs szinte semmi futócuccom, övtáska, bármi, szóval ügyesen ki kellett találnom, mit hogy viszek. Úgy szokott lenni, hogy egyik kézben kulcs, másikban telefon a stopper miatt, zsebkendő zsebben. Na, de most beszereztem egy kis flakon vizet, 2 decis, és egy futó Tapsi Hapsi van rajta, biztos gyerekeknek készült, de megtettszett, gondoltam olyan kicsi, futásoz pont jó lesz. Így aztán csak a kapukulcsot vittem, az elvolt zsebben a zsebkendők mellett, nem csörgött, nem esett ki, sőt, ügyesen behúzódott a csücsökbe, így aztán kézbe jöhetett a teló/stopper, és a víz. Azért, amikor elkezdtem izzadni, a flakon is mindig ki akart csúszni a kezemből, de nem volt nagyon gáz. 

Van egy 5 kilis köröm, azalatt kétszer sétáltam néhány lépést, amíg ittam, jól esett, bár, az is igaz, hogy meglepően hamar megmelegedett a víz. Nem olyan nagy baj, nem szeretem a jégbe hűtött dolgokat, de jobb lett vonlna, ha picit azért hidegebb. De azért így is jó volt. 

A melegen ugyan nem sokat segített. 5 kilinél már úgy éreztem, ennyi mára, de aztán sétáltam egy fél percet, ittam, szusszantam, aztán mégis nekiindultam még a 2 kilis körnek. Na, ott már láttam, hogy több nem lesz. Szégyenszemre bele kellett sétálnom 2x is, egyszerűen nem ment. 

Azt hiszem, vitt a lendület is, az első 5 kilit 34:51 alatt futottam, azt hiszem ez elég jó idő önmagamhoz képest, de majd utána nézek. 50:03 minden együtt, az összes futás, séta, ivás, minden. A 2 kilis rész már csak vánszorgás volt, úgy éreztem. 

Úgyhogy, tervek ide vagy oda, ma ennyire futotta. Majd máskor lesz több. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:50:03 7.1 07:03 8.51 14 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 4269 napja

Leteheted egy bokorba is a vizedet pl. ha nagyobb flakont viszel. Az erdőben így szoktam :D

Ügyes vagy, minden km beépül, a napon tegnap 30-33 fok volt. 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!