zozo.m futás

2012.08.16 Csütörtök, 18:03:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:55:54

Távolság

21.04 km

Tempó

05:31 p/km (10.89 km/h)

Edzésleírás

Tempó edzés az Élményfutárokkal!

A Mester Zamárdiban futott - reméljük :) - Gecse Zoli, Norbi és én a szigeten próbáltunk tempót futni. Az első pár száz méter után 3:30 körül mentünk nem akartuk elhinni Norbival így kicsit visszább vettünk, de Gecse Úr folytatta tovább azt a tempót, így nyúl nélkül maradtunk. 

A terv az volt, hogy a fordítóig 4-esben megyünk. De 04,07-es átlagok jöttek ki. Utána elkezdtük tolni. Semmi gond nem volt bár azt éreztem, hogy nagyon kemény. "Ennyire elfutottuk az elejét?". Ezt követően a busz is utólért, még ránk is dudált. :S A Parkmozi megállónál aztán jött a fal, vagyis minden, egy inger, a busz, és még valami vissza is vettem. Pont ekkkor csippant az óra, így láttam, hogy a visszaesést követően már csak 4:24-be megyek. "Ajaj. Na menjünk csak.. ÁÁÁ de ez nem megy. Megy csak akarni kell." Erősítettünk de a tempó csak 20 alá ment be. "Norbi távolodik. Na lesz ami lesz, nagy levegő. Menjen csak". Toltam. k****a fájt, alig bírtam levegőt venni, "elfutottam az elejét". A következő csippanás után. "Na már csak négy perc fog menni.. Összerszorított fogak és futás, ne foglalkozz senkivel és semmivel. Csak magadra." Egyszer csak látom Norbi lassul. "Milyen rendes, bevár engem". "Most felveszi a tempómat és nyúlazz nekem. De ez már nem az a jó futás. Nem esik jól. és még egy fél kör hátra van. " Gecse Zoli ott várt minket. De nem bírtam se felnézni, se a szemükbe nézni, ezt elk****m. 

Ezt követően jött egy laza külső kör. Közben tanakodtunk, hogy mi volt a gond, hogy lesz ebből 1:30. Kicsit magam alá kerültem. A kör vége felé aztán valahogy visszatértem a valóságba, megláttam Zsófit. 
A busz megállóban Csoki várta a többieket egy futásra. Miután meglátta Zsófit (bár nem ismeri) megjegyezte, miért nem a külsőn futunk. :) Ezt követően megjöttek az Élményfutárok (Maca, Rodri, Szuszu & Bazsi). Bazsi az új cipőjében, amelyet nem akart fel avatni, pedig felkészültünk, hogy futunk egy hasonló kört, mint az első. 

De nem. Így elbúcsúztunk egymástól. Norbival megvártuk Renit, aki megint teljesített két teljes kört. Utána elváltunk.

Mivel valami a szigeten tartott, így felfutottam 7x- a hídra, frissítettem utána még egyet és addigra meg is érkezett Ő is. Beszéltem vele, mire készül, majd elég gyorsan a tárgyra tértem és meginvitáltam egy hosszú futásra. (Gyuri! Nem szabad változtatni pár hétig a szombat 9 órán :) ). A végén fel sem tűnt, hogy már szinte el is kísértem végig.

Ajánlottam neki a keddit is, bár attól kicsit tart. Remek edzés volt és bár amikor Kutyival beszéltünk még 12.2km-nél jártam elég szépen eljutottam a 21-ig. :) 

Köszönöm! Nem volt jó edzés, pumukliztunk, de mégis jó volt. Ez hogy is van? (jah és most csak a futásra gondolok) :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:12:27 1.97 06:19 9.49 0 0 0 0
00:20:52 5 04:10 14.38 0 0 0 0
01:22:35 14.07 05:52 10.22 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

dizs007 képe

dizs007 4331 napja

Feliratkozom a folytatásra :-) Hajrá

toncso képe

toncso 4331 napja

 

  No  comment......

szuszu képe

szuszu 4331 napja

Gratulálok a futáshoz kisregényhez. Úgy látszik ma nem a futásban volt örömed, hanem valami másban. Azért az sem rossz! Egyébként meg remek futó vagy.

áki képe

áki 4331 napja

No para, kellenek a pofonok is, ugyanis még elszántabbá tesz!

galagyuri képe

galagyuri 4331 napja

Sirjak v nevessek???? Persze, h nevetek. Kell az ilyen is, ettol tanuljuk meg tisztelni a tempot! Sose a tav, hanem a tempo a gyilkos! Azert legkozelebb ott leszek es bepotoljuk ezt a mait!

NoHa képe

NoHa 4331 napja

Ezt élménydúsra írtad! Mint tudjuk ennél egóbb vagyok, nem téged vártalak meg, hanem meghaltam :)))

"Elk.rtuk, nem kicsit, nagyon!" Bocs, hogy nagyon megrántottam az elejét, legközelebb majd Gyuri diktálja nekünk a tempót!

Néztük amúgy,miért lett ilyen sok neked a km, de ííígy már mindjárt érthető! :)))) Amúgy helyeske a leányzó ;) Hajrá!

Macula képe

Macula 4331 napja

Egs! Akkor valami azért feldobta a napod. ;-) :)

retisonic képe

retisonic 4331 napja

Hú, ez egy tartalmas edzés volt.:) Kösz amúgy a meghívást a gyors körre, de ma tényleg nem terveztem be. A mai miatt meg ne aggódj, meglesz az az 1:30, nem kellett volna 3:30-ban kezdeni, és minden szuper lett volna.

Felszerelések

Nike Air Span 8