Gida bringázás

2012.08.15 Szerda, 07:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:52:00

Távolság

124 km

Tempó

01:52 p/km (32.07 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
180

Edzésleírás

Dk-Göd-Vác-Verőce-Kismaros-Nagymaros-Zebegény-Szob-Ipolydamásd-Letkés (Szlovák határ) Salka-Garamkövesd-Stúrovo-Esztergom-Pilismarót-Dömös-Visegrád-Dunabogdány-Tahitótfalu-Pócsmegyer-Sziget-monostor-Horány-(kompozás át Dunakeszire)

 

Zsírt akartam égetni kb: 130-140közötti pulzuson. Ez nem jött össze :)
Első sorban azért mert akkor nem érek haza időre, mert oviba kellett mennem a fiamért. 30-35-ös tempó volt ezen a pulzuson 40km-ig. Már eleve Gödnél megelőzött 2 o.uti srác abból az egyik valami futár lehetett mert rajta volt a hátizsák, a másik meg Pantanis Bianchis hurkapálcikás lábakkal kopasz fejjel :)  Mentem utánuk, felváltva mentünk de csak Vácig...és persze nem lassan :) Utána letettem elöl 39-es sorra a láncot és gurigáztam még vagy 20km így. kellett mennem bringaúton is 2x Vác-Verőce között, és Nagymaros-Zebegény között. Sok volt a rendőr. Nos kíváncsi voltam meddig bírom saját zsíromon a km gyűjtést, mikor lesz az hogy szénhidrát kell a szervezetemnek...85km-ig ment, Pilismarótnál már toltam befelé a gyümis géleket és itt álltam meg kulacsba vizet tölteni. Hihetetlen de 85km-ig csak fél liter vízzel mentem és semmi bajom nem volt :) A pulzusomra, igen az magas lett de nem éreztem hogy merülnék, jól ment végíg a tekerés éreztem az erőt a lábaimban, toltam neki nagytányéron (elöl) :) Egyébként szinte sík ez az útvonal. Ja egy darázs berepült a félig lehúzott felsőmbe, körbejárta a testemet a dög, próbáltam elnyomni, ütögettem a testemet menet közben meg is csípte a derekamat de nem zavart. Itthon levetkőzve még élt a kis sárga-fekete barátom, nem kapott akkora ütést :)

Összevetve: Qrva jó volt ez a tekerés, és még mindig kib_szott jó ez a Merida ezekkel a Mavic kerekekkel :))

TE: 3.4 (nem rossz ahoz képest hogy nem megyek hosszúakat)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:52:00 124 01:52 32.07 0 0 0 180 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Gida képe

Gida 4333 napja

Tibi! Asszem igazad van...mondjuk folyadékból ihattam volna többet is. A pulzusra visszatérve...érdekes szitu mert ha intenzíven futnék vagy bringáznék mint te (bringázás) akkor alacsonyabb lenne alapból a pulzusom biztosan. Tudom azt is hogy fontos a hosszú tekerés a keringésnek, csak nincs időm rá. Ott a család, meg a sok fizikai meló.  De egyébként nem éreztem itthon sem hogy görcsölnék vagy ilyesmi. Nyilván ha 40el mentem volna akkor meghalok féltávnál :)) Tök jól esett a bicózás.

 

Köszönöm sporttársak! :)

faxau képe

faxau 4333 napja

Nem rossz?! Baromi jó!:)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4333 napja

Jó keményet mentél,150-es átlagpulzuson,szerintem azért kicsit későn kezdtél inni-enni,ilyen pulzuson a közel 3 óra lemerít rendesen.

Egs!

ebihal.a képe

ebihal.a 4333 napja

Gratula Robi! Szép hosszút mentél. Ez nekem még messze van :)

toncsofia képe

toncsofia 4334 napja

Huh... kemény!

Fari képe

Fari 4334 napja

jó bicajjal könnyű jól menni..én a 4órás állóképességit megcsinálom éhgyomorra,igaz nem nagy terheléssel..gratula,jó volt ez ,nagyon jó!!!

Felszerelések

Merida 909 scultura full carbon
Suunto t3d Bike POD