2008.09.07 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:36:37

Távolság

21.18 km

Tempó

07:24 p/km (8.11 km/h)

Pulzus

Átlag
160
Minimum
0
Maximum
206

Edzésleírás

23. NIKE félmaraton, azaz a második első félmaratonom. Kata húgommal párban is futottunk, ami biztosította, hogy ne fussuk el az elejét. :) Kb 8 kiliig tartottuk a tervezett 6:40-es tempót, de ezután néhányszor belesétáltunk, ami nem esett jól, de nem hagyhattam ott Katát. Aztán beértünk a szigetre, megtörtént a "váltás", innentől egyedül futottam tovább. Ez nem volt túl jó, de találtam egy kellemes, nem túl gyors tempót, amit tudtam egyenletesen futni. Igazán 16-18 kili között volt holtpontom, de amikor már igazán elkezdtem volna nyirmogni magamban, akkor szembejött Apa! Nem hiszem, hogy sokat tudott volna gyorsítani rajtam, de nagyon jól esett, hogy ott futott előttem. Az utolsó 2 kilin már eléggé fájtak a bokáim, de valószínűleg csak a sok lassútól. A végén csodálatos volt ráfordulni a célegyenesre és a legvégén még egy kis hajrára is maradt energia és fülig érő szájjal értem be (remélem, ez látszott is). :) A nagy meleg ellenére azt hiszem, nem haltam meg nagyon, bár az idő nem lett jó, de majd legközelebb... Amire külön büszke vagyok, hogy 2x ettem 1-1 kis darab banánt, ami jól esett, és nem is volt baja a gyomromnak, talán csak a túl sok innivaló lötyögött benne kicsit. :) Az előzményeket tekintve, már ez önmagám nagy fejlődés. :) Köszönet Katának az első 14, Apának az utolsó 3 kiliért, és mindenkinek aki csak egy mosolyt is küldött felém, mert nagyon-nagyon kellett és jó volt. Végig arra figyeltem, hogy tudok-e mosolyogva integetni az imserősöknek, és sikerült. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:36:37 21.18 07:24 8.11 0 0 206 160
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Nyúl képe

Nyúl 5758 napja

Nohát, remek futás, és még egy plusz sikerélmény a banánevéssel!  Ügyes voltál, és annak külön örülök, hogy tudtál jó kedvvel, mosolygósan futni. nagy kalaplengetős szmájli!!!!!! :-))
yoyo képe

yoyo 5758 napja

Gratula a Séra lányoknak :))
Ügyesen megcinálták ebben a melegben íííííííí
Steve képe

Steve 5758 napja

Ügyes voltál, mert a mai verseny sok tapasztaltabb futónnak sem volt egyszerű és Neked jutott kísérői feladat is és magányos továbbfutás is! Lesz még alkalmad hogy faragj a félmarathoni PB-dből, akár már novemberben ... és addig ár csak futni kell:))
panferik képe

panferik 5758 napja

Gratulálok ebben a melegben szép teljesítmény! Jó volt szurkolni neked is egy kicsit

Felszerelések

Adidas Savage 2003