zozo.m futás

2012.08.02 Csütörtök, 18:01:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:22:11

Távolság

15.15 km Szint: 967 m

Tempó

05:25 p/km (11.06 km/h)

Edzésleírás

Csütörtöki futás Gyurival és a lelkes Élményfutárokkal.

Gyurival a héten megint futottunk. Most a tempó helyett inkább iramot játszottunk. 1 perc gyors és 1 perc laza. Sajnos a laza picit túlságosan is az lett. Plusz kezdem megismerni a testemet. Azt hiszem a futós napokon rászokom a főzelékekre v. marad a jól bevált sűlt csirke zöldséggel.

Ma paprikás krumpli volt. már utána éreztem, hogy mar belül, így elkezdtem zöld teát inni, de ezek szerint gagyi lehetett, mert nem lúgosított. Futás közben éreztem, néha zavart, de különösebben nem.

Maca, Szuszu, Maca két kollégája, Balázs, Gyuri vágtunk neki a mai kihívásnak. 4-en elléptünk egy picit a többiektől. Gyuri és a két kollega. Az elejét állítólag nagyon megnyomtam. Hááát ezt nem tudom. Próbáltam úgy futni, mint egy 400-at. Mikor megtudtam, hogy nem Balázs szuszog mögöttem, meglepődtem, azonban utána már trióra csökkentünk. (De nem ez lehetett az ok).

A vége felé már vártam folyamatosan a percek végét. Az utolsó kilométeren már csak ketten futottunk Gyurkával, akinek a jelenléte megint sokat segített. Fárasztó volt, de valóban jobb volt mintha tempót futottunk volna.


köszönöm!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:22:11 15.15 05:25 11.06 967 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

szuszu képe

szuszu 4345 napja

Nem csak szépen futsz, de tele vagy pozitív energiákkal és ez nagyon jó. Téged receptre kéne felírni! Egyébként lúgosításra lehet szedni búzafű kapcsulát vagy lehet inni zöld turmixot. Egészségedre, Zozó!

Macula képe

Macula 4345 napja

Gratula a betonszaggatáshoz! és tényleg szépen futsz :-)

galagyuri képe

galagyuri 4345 napja

Szép volt! Az elejét kicsit túlnyomtuk, de szépen ment végig. Talán épp jókor jött a vége, de legalább épp elfáradtunk! Szépen szétszaggatad a mezőnyt. Én kb ilyen kilométerekre számoltam.

retisonic képe

retisonic 4345 napja

Egy nagyon finom étel, és most nagyon jó kupon akció van.:) Amúgy nem csak állítólag, tényleg nagyon gyorsan futottatok az elején. Utána mintha visszavettetek volna, mert nem nőtt nagyon tovább a távolság köztünk. Nagyon gyors vagy, Zozó! Grat!

zozo.m képe

zozo.m 4345 napja

az meg mi? :)

kiscsoki képe

kiscsoki 4345 napja

A whopper-t tudnám ajánlani ha már nem vagy meki párti!  :-P

 

Felszerelések

Nike Air Span 8