Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 451 348 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár - Benkó Barbara nyerte a salgótarjáni MTB krosszt

Bozót | 2015-04-21 | 1 hozzászólás

A nemzetközi minősítésű salgótarjáni kupafutammal kezdődött el a magyar mountain bike olimpiai-krossz szezon, amely a férfiaknál lengyel, a hölgyeknél Benkó Barbara révén magyar győzelmet hozott.

Hegyikerékpár: az olimpiai pontszerzés Horvátországban folytatódott

pen | 2010-06-01 | Nincs hozzászólás!

Hegyikerékpárosaink alig néhány kilométerre a szlovén határtól, a horvátországi Samoborban álltak rajthoz az elmúlt hétvégén megrendezett olimpiai krossz viadalon. A nemzetközi szövetség naptárában C1-esként jegyzett futamon újabb világranglista-pontok megszerzésére volt lehetőség. Az amerikai Mary McConneloug mögött Benkó Barbara (Rothaus-Cube) 40 ponttal második lett, Módos Gabriella (Merida Maraton Team CST) pedig 6 világranglista-pontot zsebelve 12-ként zárt., amivel néhányan éltek is a válogatott sorából. A viadal után zárult az ifi olimpiai válogató.

Hegyikerékpár: Pünkösdkor indult a kvalifikáció

pen | 2010-05-26 | Nincs hozzászólás!

A pünkösdi hétvégén rendezték Offenburgban a hegyikerekesek idei, harmadik világkupáját, az olimpiai krossz-viadalnak az angol és a belga után adott a német város otthont. Magyar részről a felnőtt férfiak és nők mezőnye mellett az utánpótlásfutamokban is volt érdekeltség, a junior fiúk esetében az offenburgi, a szingapúri olimpia egyik felmérő versenye is volt egyben. A felnőtteknél összesen hat magyar szerzett világranglista-pontot, a londoni olimpiára beindítva a pontszerző „gépezetet”.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke