Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 45 419 467 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Triatlon: Lausanne-ba költözik az ITU Sportigazgatósága

pen | 2011-01-09 | Nincs hozzászólás!

Az ITU Sportigazgatósága a sportágak nemzetközi szövetségeinek példáját követve, Lausanne-ban, az olimpia városában, a Sportok Házában folytatja munkáját tavasztól. A Márkus Gergely vezette sportigazgatóságnak rövidesen hét-nyolc munkatársa lesz. A feladatok is egyre szaporodnak.

Triatlon: Száztíz sportoló rajtra kész

pen | 2008-07-30 | Nincs hozzászólás!

Márkus Gergely beszámolt az olimpián rajthoz álló triatlon mezőnyről, a verseny előkészületeiről és belement egy kis esély latolgatásba is. Szabó Zita az egyetlen biztos magyar induló, Kuttor és Walkó csak tartalék.

Csodálatos az olimpiai triatlonpálya

pen | 2007-09-28 | Nincs hozzászólás!

Az augusztus elején kezdődött olimpiai tesztversenyek sorában a triatlon-próbaverseny egyike volt azoknak, amit már a jövő évi olimpiai helyszínen rendeztek meg. A viadal tapasztalatairól beszámolt Márkus Gergely, az európai szövetség igazgatója, az olimpiai triatlonversenyek főrendezője - az ő véleményét foglaljuk most össze.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke