Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 508 838 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Erdélyi a hónap európai atlétája

Bozót | 2013-12-19 | Nincs hozzászólás!

A nőknél Erdélyi Zsófia lett november hónap európai atlétája a kontinentális szövetség értékelése és a közönségszavazatok alapján.  Az őszi idény a futók, terepfutók, mezei futók ideje, nem véletlen, hogy Zsófi is futóatlétaként került a legjobbak közé, ahogyan a férfi választott, az ukrán Oleksandr Sitkovski is.

 

A hétvégén kiderül, idén kik Európa legjobb atlétái

Bozót | 2013-10-09 | Nincs hozzászólás!

EACsütörtöktől vasárnapig Tallinban találkoznak Európa atléta vezetői, hogy a hagyományos szezon végi Convention keretében egyeztessék a 2014-es versenyprogramot, és eszmecserét folytassanak a sportág helyzetéről, a továbblépés irányairól.

Atlétika: Budapestre érkezik Idowu és Dominguez

pen | 2009-10-06 | Nincs hozzászólás!

Marta DominguezA férfiaknál a brit hármasugró, Philips Idowu, a nőknél pedig a spanyol hosszútávfutó, Marta Dominguez nyerte el az idei év legjobb versenyzőjének járó díjat az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) szavazásán. Az elismeréseket Budapesten adják át október 17-én.

Atlétika: Két második hely Luzernben

pen | 2009-07-16 | Nincs hozzászólás!

Kazi TamásAz Európai Atlétikai Szövetség Premium kategóriájába tartozó Luzern-i verseny diszkoszvető számában Kővágó Zoltán 65,27 méteres dobással a győztes Gerd Kanter (67,42) mögött a második helyen végzett. Kazi Tamás kiváló helyezkedéssel ismét jól futott 800 méteren. A győztes brazil Pecanha Fabiano (1:46,01) mögött 1:46,17 perces idővel szintén a dobogó második fokára állhatott fel. A 110 gát "A" futámában Kiss Dániel 13,71-el a hatodik helyen futott be.

Atlétika: Hétvégi magyar eredmények

pen | 2009-07-05 | Nincs hozzászólás!

Bene BarnaBene Barnabás 1500 m-en 3:40.25 perccel a 12. helyen ért célba kedden a Lille-ben rendezett atlétikai versenyen, így csak egy másodperccel maradt el az augusztusi berlini világbajnokság indulási szintjétől. Az Európai Atlétikai Szövetség sorozatába tartozó szlovéniai versenyen három magyar győzelem is született.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke