Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 657 855 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Terepfutás - Kiss Miklós a sár és az UTH bajnoka

Bozót | 2016-05-17 | Nincs hozzászólás!

Idén már második alkalommal rendezte meg mindannyiunk Csanyája és a terepfutas.hu gárdája az Ultra Trail Hungary névre hallgató monstre terepfutó dzsemborit a Pilis és a Visegrádi-hegység barátságos lankáin :)  A tavalyi lengyel öröm után, most magyar győztest ünnepelhetett a Szentednrén összegyűlt tömeg, Kiss Miklós csapott elsőként a célba. 

Terepfutás - szombaton jön a második Ultra Trail Hungary

Bozót | 2016-05-13 | Nincs hozzászólás!

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary és résztávjai. A leghosszabb, 115 kilométeres táv szombat éjfélkor rajtol, de City Trail vagy a gyerekfutam résztvevői már szombaton napközben versenyeznek. 

Terepfutás - lengyel győztes az első Salomon Ultra Trail Hungary-n

Bozót | 2015-05-27 | Nincs hozzászólás!

Május 23-24-én került megrendezésre az első Ultra Trail Hungary terepfutó verseny a Pilis és a Visegrádi hegység szépséges lankáin. A verseny ötlete a terepfutas.hu hőn szeretett vezére, Csanya fejéből pattant ki; ő álmodta meg a külsőségeiben az UTMB-re hajazó, de közben igazán helyi terepfutó dzsemborit. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke