Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 860 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Szabadidősport - a közelmúltban nőtt a hazai túrázók száma

Bozót | 2015-10-16 | Nincs hozzászólás!

Annak köszönhetően, hogy felszabadult a vasárnap, jelentősen megnőtt a túrázók száma Magyarországon a statisztikák szerint - mondta Garancsi István, a Magyar Természetjáró Szövetség elnöke szombat este a közmédia A Kékkör napja - Sok millió lépés Magyarországon című természetjárást népszerűsítő tematikus napjának zárásaként.

Rég nem látott pénz és fejlesztések a természetjárásban

Bozót | 2015-10-02 | 3 hozzászólás

Mintegy ötmilliárd forintnyi összeg áramlott a hazai természetjárásba az elmúlt években, és ez még csak a kezdet, ugyanis a következő időszakban számos túraútvonal és turistaház fog kiépülni és megújulni. Győri Tamás Józsefet, a Magyar Természetjáró Szövetség igazgatóját, az eddigi eredményekről és a tervekről kérdezte a Turista magazin.

Kiemelt kormányzati feladat a természetjárás támogatása

Bozót | 2013-12-02 | 2 hozzászólás

Fontos és kiemelt kormányzati feladatnak nevezte a természetjárás támogatását Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton, a Magyar Természetjáró Szövetség megalakulásának 100. évfordulója alkalmából tartott ünnepséget megelőző sajtótájékoztatón.

Van pénz a természetjárás fejlesztésére

Bozót | 2013-10-30 | 5 hozzászólás

A kormány biztosítja azokat a pénzügyi forrásokat, amelyek a természetjárás fejlesztését, például a turistautak megújítását, felmérését teszik lehetővé - mondta Orbán Viktor kedden a pilisszentkereszti szurdok közelében, a Som-hegyi turistaház átadásán.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke