Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 658 642 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár - országúti világbajnokság csapatidőfutam eredmények

Bozót | 2014-09-22 | Nincs hozzászólás!

Címvédéssel ért véget az idei országúti VB nyitófutama, a hölgyek 36.15 km-es csapat időfutam versenye. A Specialized-Lululemon a versenyben végig vezetve, nagy fölénnyel nyerte a versenyt, 49.8 km/h-ás átlaggal. A 12.2 km-nél lévő mérőpontál már 16 mp előnyük volt, ami a következő ellenőrző pontig 39 mp-re nőtt, majd a célig ezt még tovább növelték.

Kerékpár - a csapatidőfutamokkal elkezdődött a világbajnokság

Bozót | 2013-09-23 | Nincs hozzászólás!

Szeptember 22-én délelőtt a nők csapat időfutam versenyszámával kezdődött a 8 napon át tartó országúti kerékpáros világbajnokság Firenzében és környékén. A 26 női csapatra 42.9 km várt Pistoia és Firenze között egy teljesen sík pályán.  A férfi klubcsapatok időfutama a hölgyekhez hasonlóan címvédést hozott. Az Omega Pharma Quick Step minimális különbséggel 8 tizedmásodperccel előzte meg az Orica GreenEdge sorát. A magyar bejegyzésű Utensilnord Ora24.eu 35 indulóból a 33. helyet szerezte meg.

 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke