Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 657 336 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Extrém - 4 magyar a Tor des Geants mezőnyében

Bozót | 2014-09-10 | Nincs hozzászólás!

Hagyományosan az UTMB után egy héttel, megrendezésre kerül idén is a Mont Blanc körüli ultrák ultrája, a Tor des Geants, az "óriások menete". A 330 km körüli távon, 24,000 méternyi szintemelkedést tartalmazó útvonal szépséges, ám könyörtelenül kemény. Idén négy honfitársunk vett részt a versenyben.

Terepfutás - véget ért a Tor des Geants, két András a célban

Bozót | 2013-09-14 | 5 hozzászólás

Hagyomáyosan az UTMB után egy héttel, megrendezésre került idén is a Mont Blanc körüli ultrák ultrája, a Tor des Geants, az "óriások menete". Óriásit meneteltek magyarjaink is, akik közül is kiemelkedik Börcsök András teljesítménye, aki egy sikeres UTMB teljesítésre "húzott lapot" és a magyarok közt elsőként, fantasztikus idővel ért célba ezen a versenyen.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke