Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 52 693 013 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Egészség-felmérés: a megkérdezettek fele minden nap sportol

Bozót | 2012-11-20 | 7 hozzászólás

Az emberek háromnegyede nap mint nap él át stresszes helyzeteket, kétharmaduk családjában van vérnyomásbetegséggel küzdő családtag, ugyanakkor a megkérdezettek fele mindennap sportol, és 84 százaléka értékeli jónak vagy megfelelőnek az egészségi állapotát - derült ki a HáziPatika.com felméréséből.

Stressz és futás

pen | 2009-11-08 | 13 hozzászólás

A futás eszköz lehet a mentális egészségünk és jó közérzetünk megőrzésére, oldja a stresszt, segít a mindennapi gondok, problémák feldolgozásában - na igen, ezt már sokszor olvashattuk. A sportot azonban nem tekinthetjük a stressz elleni csodaszernek, sőt: a hosszan tartó stressz káros hatással lehet a sportteljesítményünkre és akár sérüléshez is vezethet.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke