Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 46 238 618 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Terepfutás - Transgrancanaria eredmények

Bozót | 2016-03-07 | 8 hozzászólás

Mint már beharangozónkban említettük, az elmúlt hétvégén került sor a nemzetközi ultra-trail szezon nyitányának is tekinthető Transgrancanaria hegyi terepfutó versenyre. Az eseményen több honfitársunk is részt vett és néhány kivétellel sikeresen célba is értek. 

Ultrafutás - Transgrancanaria magyar résztvevőkkel - frissítve!

Bozót | 2015-03-09 | Nincs hozzászólás!

A világ terepultrás eseményeit követők számára nem lehetett nagy meglepetés a litván Grinius Gediminas győzelme a Transgrancanaria hosszú távján. A hölgyeknél a címvédő Núria Picas aratott rajt-cél győzelmet. 

(Ultra)terepfutás - Ma kezdődik a Transgrancanaria

Bozót | 2013-03-01 | 1 hozzászólás

Magyar indulók is vannak ismét a Kanári-szigetek szépséges tájain rendezett terepfutó versenyen. A 2003 óta fennálló rendezvényen két évvel ezelőtt Németh Csaba a fantasztikus második, Lőrincz Olivér pedig a hatodik helyen ért célba. Az ultratáv éjfélkor rajtol, Szabó Judittal (Jucus), Kerekes Csabával  a mezőnyben!

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke