Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 796 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Úszás - a Rajnát tervezi végigúszni egy kémiaprofesszor

Bozót | 2014-07-29 | 1 hozzászólás

A svájci forrástól a hollandiai torkolatig végig akarja úszni a több mint ezer kilométeres Rajna folyót egy német főiskolai kémiaprofesszor, hogy pénzt gyűjtsön egy értékes műszerre.

Molnár Péter Kék-szalag futása a Duna mentén

Bozót | 2013-04-03 | 3 hozzászólás

A futótársak már jóideje tudnak a nem-mindennapi vállalásról, de most az MTI híreiben is megjelent a nagy terv.  Molnár Péter végtaghiányos ultrafutó május 19-én induló, egyedülálló vállalkozással szeretné népszerűsíteni a Duna Stratégiát: a romániai Tulceából a Duna mentén elfut a németországi Donaueschingenbe.

Úszott kilométerek gyűjtése Rafael Vidal emlékére - Csatlakozz te is!

Bozót | 2013-02-08 | Nincs hozzászólás!

Rafael Vidal olimpiai bronzérmes venezuelai úszó, később népszerű sportkommentátor 2005. február 12-én balesetben elhunyt. Barátai, sporttársai 2006 óta minden év február második szombatján világméretű úszónap szervezésével emlékeznek rá, melynek neve: „Egymillió méter Rafael Vidalért”. A kezdeményezéshez 2007 óta minden évben csatlakoztak a magyar úszók is.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke