Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 850 133 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár: Schumacher csak augusztus végén térhet vissza

pen | 2010-01-26 | Nincs hozzászólás!

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) hétfőn elutasította Stefan Schumacher német kerékpáros fellebbezését, akit két évre tiltott el a versenyzéstől a nemzetközi szövetség, mivel doppingolt a tavalyelőtti Tour de France-on. "Képtelen vagyok elfogadni ezt a döntést" - kesergett Schumacher, aki végig tagadta, hogy tiltott szerrel élt volna.

Peking 2008: Rebellin , Schumacher és Ramzi a lebukottak között

pen | 2009-04-29 | Nincs hozzászólás!

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság kedden közölte, hogy hat sportoló összesen hét, Pekingben vett mintájában találtak CERA-t. Azóta három nevet már megerősítettek a nemzeti olimpiai bizottságok, de a másik három lebukott sportló nevét is tudni vélik a hírügynökségek.

Kerékpár: Schumacher két tesztje is pozitív lett, bajban a sportág

pen | 2008-10-10 | Nincs hozzászólás!

Két pozitív doppingtesztet is produkált a harmadik generációs EPO-val megbukott német Stefan Schumacher az idei Tour de France során. A kerekes úgy bukott le, hogy a francia doppingellenes ügynökség (AFLD) visszamenőlegesen vizsgálta meg a Tour során leadott vérmintákat. A Giro mintáit viszont nem fogják újra ellenőrizni.

Kerékpár: Schumacher nyerte az időfutamot

pen | 2008-07-09 | Nincs hozzászólás!

A német Stefan Schumacher (Gerolsteiner) komoly előnnyel verte riválisait a Tour negyedik szakaszán, a 29,5 kilométeres időfutamon, és átvette a sárga trikót is. Az összetettben esélyesek közül az ausztrál Cadel Evans volt a legjobb.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke