Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 44 508 741 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Ez is triatlon! Érdekességek Kanadából

Bozót | 2013-02-07 | Nincs hozzászólás!

Izgalmas versenyekre bukkantam azok számára akik szívesen ötvözik a sportágakat és a hideget is kedvelik. Most rendezték meg az idei, ráadásul a 30. Winterlude Traithlon elnevezésű - korcsolyázásból, futásból és síelésből álló - versenyt a kanadai Ottawában, előző hónapban pedig első ízben került sor a Frost and Fire hótalp, futás, sí hármasból álló versenyre.

Speciális olimpia - 21 éremmel tér haza a csapat

Bozót | 2013-02-06 | Nincs hozzászólás!

Tizenegy arany-, négy ezüst- és hat bronzéremmel zártak a magyarok a 10. speciális téli olimpiát a dél-koreai Pjongcsangban, ahol 111 ország 3300 értelmi fogyatékossággal élő sportolója vett részt.

Hízik a jég a Balatonon és a Velencei-tavon

pen | 2012-02-05 | Nincs hozzászólás!

Hízik a jég a Balatonon és a Velencei-tavon, de még veszélyes a jégre menni. A rendőrség és a vízügyi igazgatóság egyaránt arra figyelmeztet, hogy a sportolni vágyók csak a kijelölt területeket vegyék igénybe, mivel az egyes partszakaszokon és a nyílt vízfelületen is eltérő lehet a jég vastagsága. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke