Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 849 908 km-t sportoltatok

Címketalálatok

ITU téli triatlon világbajnokság

pen | 2010-02-26 | Nincs hozzászólás!

Az ITU Téli Triatlon VB-t február 13-14-én rendezték Eidsvollban, Norvégiában. A közönség az elit mezőnyben nem örülhetett hazai győzelemnek, a férfiaknál a svéd Andreas Svanebo, a nőknél az amerikai Rebecca Dussault volt a leggyorsabb.

Extrém győztesek - XTERRA Winter téli világbajnokság

pen | 2009-03-12 | Nincs hozzászólás!

Rebecca Dussault és Brian Smith nyerték a második XTERRA Winter világbajnokságot, amelyet Utah államban rendeztek. Ezen a versenyen a télisportok szélsőségesebb formái kapnak helyet - síhegymászás, hótalpas futás, hegyikerékpár. Smith immáron a sportág kétszeres világbajnoka - ez azért is különleges, hiszen ő profi MTB versenyző, csak a kedvenc hobbija, kiegészítő sportja a sífutás és a síhegymászás.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke